Στην ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ η μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ η μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάιος 09, 2013 - 10:37
10 σχόλια

Για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στην οποία βρέθηκε ο δήμος Τρίπολης σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά από αντίστοιχη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του δήμου Τρίπολης και του ΦΟΣΔΑ. Το ποσό που απεφασίσθη να διατεθεί για να φύγουν πιο γρήγορα τα σκουπίδια από την πόλη ήταν 200 χιλιάδες ευρώ.

Η οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας λίγες μέρες πριν το Πάσχα πραγματοποίησε τον απαιτούμενο διαγωνισμό και ανέθεσε την εργασία της μεταφοράς των απορριμμάτων στην εταιρεία ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ με το ποσό των 188.032,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης η εν λόγω εταιρεία κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Να σημειώσουμε πως η εργασία μεταφοράς απορριμμάτων με τη συνδρομή και της Περιφέρειας δεν έχει διάρκεια περισσότερη των 20 ημερών.

Ενώ αναμένεται και ο δεύτερος διαγωνισμός του δήμου Τρίπολης για να συνεχιστεί για τους επόμενους 4 μήνες η μεταφορά έως ότου συμπληρωθεί το 6μηνο που έχει δικαίωμα ο δήμος να μεταφέρει απορρίμματα στη Φυλή μετά την υπογραφή της ΚΥΑ.


10 Σχόλια

Αν τύχει και ακούσετε τη διαφήμιση του περιοδικού Unfollow του Μαΐου, μεταξύ άλλων λέει: "άφησαν τη χώρα να βουλιάξει στα σκουπίδια για να πάρουν τη δουλειά οι μεγάλοι ευεργέτες" (τους λένε και εργολάβους).

Τόσα λεφτά πεταμένα, και τόση μόλυνση στα σπίτια μας. Μακάρι κάποια στιγμή οι κάτοικοι αυτής της πόλης και της χώρας να ξυπνήσουν, αλλά το βλέπω δύσκολο. Είναι κρίμα όλη η Ευρώπη να βγάζει κέρδος από τα σκουπίδια και εμείς να τα πλη΄ρωνουμε διπλά και τριπλά. Μας αξίζουν αυτά που τραβάμε και δυστυχώς και πολλά άλλα ακόμα

Είμασταν που λες μια Σοβιετία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπου τους δρόμους τους έφτιαχνε ο Μπόμπολας, ο ΟΠΑΠ ήταν η καλή γελάδα του Κόκκαλη, στα καύσιμα το "καθαρό" παιχνίδι παιζόταν μεταξύ Λάτση και Βαρδινογιάννη, με τον Μελισσανίδη μπαλαντέρ και η Siemens έπαιρνε τις δουλειές αέρα. Τώρα είναι η ώρα να γίνουμε μια σύγχρονη ανταγωνιστική χώρα όπου τους δρόμους θα τους φτιάχνει ο Μπόμπολας, ο ΟΠΑΠ θα είναι η καλή γελάδα του Μελισσανίδη, με τον Κόκκαλη μπαλαντέρ, στα καύσιμα το "καθαρό" παιχνίδι θα παίζεται μεταξύ Λάτση και Βαρδινογιάννη, και η Siemens θα παίρνει τις δουλειές αέρα. Χαλάλι βρε η λιτότητα, η ανεργία, τα χαράτσια, οι απολύσεις αν είναι να εκσυγχρονιστούμε έτσι, τόσο ριζικά...

Πάντα θα υπάρχουν μεγάλες επιχειρήσεις και μέτοχοι που θα βγάζουν λεφτά. Τον ΟΠΑΠ τον πήρε Τσέχος κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως ο Μελισσανίδης. Ο Κόκκαλης μπαλαντέρ δεν παίζει στον ΟΠΑΠ. Στο τεχνικό κομμάτι ήταν και θα δούμε αν θα είναι. Η Siemens τις δουλειές αέρα δεν τις παίρνει πλέον όπως και πριν. π.χ. Ένας πρόσφατος διαγωνισμός πολλών εκατομμυρίων που αφορούσε καλώδια και τον είχε πάρει η Siemens, ακυρώθηκε. Όσο για τους δρόμους, οι περισσότερες τεχνικές εταιρίες χρεοκόπησαν. 2-3 μεγάλες έχουν μείνει ουσιαστικά εκ των οποίων η μία του Μπόμπολα. Εσένα σε ενοχλεί που είναι του Μπόμπολα ή αν κάνει κακοτεχνίες και πουλάει ακριβότερα από άλλες; Τα έργα που παραδίδονται τα τελευταία 7-8 χρόνια πάντως είναι άρτια και με καλές τιμές. Έχεις κάποιο παράδειγμα να γράψεις για το αντίθετο; Οι αυτοκινητόδρομοι ήταν τόσο κερδοφόροι που σταμάτησε οι κατασκευή τους γιατί οι τράπεζες δεν δανείζουν αφού θεωρούν ότι θα μπουν μέσα. Με χίλια ζόρια και την μεσολάβηση της Ε.Ε. θα αρχίσει πάλι η κατασκευή τους, ουσιαστικά επιδοτώντας τους. Ο επιχειρηματίας είναι ανήθικο να έχει κέρδος; Αυτός που πουλάει παπούτσια έχει κέρδος; Αυτός που πουλάει σουβλάκια; Γιατί αυτός που φτιάχνει δρόμους να μην έχει κέρδος; Επειδή κάποιοι ονειρεύονται σοσιαλιστικούς παραδείσους που όσοι τους έζησαν ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από την εμπειρία; Όλα σε ιδιώτες και ο έλεγχος στο κράτος. Το κράτος 99 στις 100 περιπτώσεις που έχει προσπάθησε να κάνει τον επιχειρηματία, τα έκανα μαντάρα. Να ασκεί τον έλεγχο μπορεί. Μέχρι εκεί όμως. Κρατικά να μείνουν τα αυστηρώς απαραίτητα. Ο στρατός, η αστυνομία, ένα κομμάτι της υγείας και της παιδείας και τέλος.

Oνόματα ιδιοκτητών δεν γνωρίζετε;;;;;; Να ξέρουμε ,ποιοί τα τσεπώνουν!!! Ορφανές εταιρείες δεν υπάρχουν!!Υπάρχουν μέτοχοι!! Η <<Δημοκρατία >>του φόβου σας το απαγορεύει;;;;;;

14:51 όσοι ζήσουμε θα περάσουμε υπέροχα. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=362494

Ο κάλος της Πέμ, 9 Μάιος 2013 - 14:51 ρητορικά ερωτά: "Ο επιχειρηματίας είναι ανήθικο να έχει κέρδος; Αυτός που πουλάει παπούτσια έχει κέρδος; Αυτός που πουλάει σουβλάκια; Γιατί αυτός που φτιάχνει δρόμους να μην έχει κέρδος; Επειδή κάποιοι ονειρεύονται σοσιαλιστικούς παραδείσους που όσοι τους έζησαν ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από την εμπειρία;" Γιατί, ρε κάλε, ο σουβλατζής και ο παπουτσής δεν τα 'χουν κάνει πλακάκια με την εξουσία για να αρμέγουν ολόκληρη την κοινωνία, όπως τα ΄χουν κάνει οι Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης κ.α. Πήγαινε να δεις πόσα έχουν βγάλει οι "αναξιοπαθούσες" κατασκευαστικές εταιρείες και πόσα δώρα τους κάνει η κυβέρνηση σήμερα ενώ εγώ (δεν ξέρω αν και εσύ) κάνω το σκατό μου παξιμάδι και ζηλεύω το Βέγγο χωρίς να ονειρεύομαι σοσιαλιστικούς παραδείσους.

αγαπητεΚαλό επειδή θέλω και εγώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία να σκόρπισες σε όλη τη χώρα συγκρίνοντας τον σουβλατζή με τον Μπόμπολα να σε ενημερώσω ότι η Μενεγάκη βρήκε το σκύλο της, και πως το pretty-bra βγαίνει σε τρία νέα χρώματα.

<p>Επειδη μπορει να μη γνωριζετε η ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ ειναι του αλλου καλου παιδιου που ασχολειται με τα απορριματα.Του ****υ της POLYECO. Aλλα Πετρο μου,γιατι τοσο μυστικοτητα για τον διαγωνισμο?Εσυ παντα τα κανεις ολα διαφανα και ξαστερα και με λεπτομερειες και με διακυρυξεις και με πομπωδεις εκφρασεις,και νασου διαβουλευσεις και νασου διαλογος και ολα αυτα τα ωραια. Γιατι Πετρακο μου σου ξεφυγε.Πως τα καταφερες εσυ και παρασυρθηκες? Κριμα γιατι τα κανεις ολα τελεια και τωρα θα σου κολησει κανενα χαιβανι καμια ρετσινια,οπως ταχα τα δινεις τα εργοπουλα της περιφερειας στους μεγαλους αδελφους σου.Ντροπης πραγματα αυτα που οι κακοπιστοι θελουν να λενε σε σενα τον αμεμπτο.Ντροπη τους. Ωραιο το σεναριο,αλλα δυστυχως παντα θα υπαρχουν οι μεγαλοι αδελφοι που θα λυμαινονται τα παντα και τους παντες,εκτος απο αυτους που βαζουν τις υπογραφες τους και τους τα παραδιδουν και τα παραχωρουν Φιλακια</p>