Στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Τάσος Κατσαρός

Στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Τάσος Κατσαρός

Ιανουάριος 30, 2019 - 19:15
0 σχόλια

Την πρώτη της μεταγραφή στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοποίησε η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ΑΕΚ Τρίπολης ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον Τάσο Κατσαρό.

Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή του Τάσου Κατσαρού στον δικέφαλο καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο παρελθόν και ετοιμάζεται για δεύτερη φορά να παίξει για λογαριασμό της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο ταλαντούχος άσος μετά το ποδοσφαιρικό του πέρασμα από την Δόξα Μεγαλόπολης (δύο φορές), το Λεωνίδιο και τον Πάμισο τα προηγούμενα χρόνια γυρίζει στην ΑΕΚ Τρίπολης με στόχο να βοηθήσει στις απαιτήσεις της ομάδας που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Το πρώτο μισό της εφετινής χρονιάς ο Τάσος Κατσαρός αγωνίστηκε στην Δόξα Μεγαλόπολης και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ΑΕΚ Τρίπολης όπου με την προσθήκη του η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη αποκτά ακόμα μία επιλογή στα άκρα της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.