Στην ΑΕΚ ο Αθανασιάδης

Στην ΑΕΚ ο Αθανασιάδης

Ιούνιος 13, 2019 - 14:23
0 σχόλια

Την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ με τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης να υπογράφει με την Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου του 1993 διεθνής (με την Εθνική Ελπίδων) τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική από το 2012 έως το 2019, με τις φανέλες του Πανθρακικού (2012-16) και του Αστέρα Τρίπολης (2016-2019), ενώ με τον σύλλογο της Αρκαδίας αγωνίστηκε και στο Europa League την περυσινή σεζόν. Στην Ένωση θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 30.

Γιώργο Αθανασιάδη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο www.aekfc.gr και στην κάμερα του AEK TV: 'Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και ότι αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Η ΑΕΚ διαθέτει ήδη δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, είναι χαρά μου που θα δουλέψω μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι ο μεταξύ μας υγιής συναγωνισμός θα βοηθήσει πολύ και εμάς και την ομάδα. Έρχομαι προσγειωμένος, για να δουλέψω και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω τις υποχρεώσεις μου, μπροστά μου υπάρχει μια πολύ μεγάλη πρόκληση καριέρας. Το παν είναι να είμαι προσγειωμένος και να βοηθήσω την ομάδα να διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους, για όσο διάστημα θα χρειαστεί να παίξω. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε χρόνο να παίρνουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό έχουμε όλοι στο μυαλό μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε'".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.