Στην Α2 τα κορίτσια του Δρομέα

Στην Α2 τα κορίτσια του Δρομέα

Ιούνιος 24, 2016 - 22:01
1 σχόλια

Η γυναικεία ομάδα του Δρομέα έγραψε ιστορία παίρνοντας την άνοδο στην Α2 κατηγορία γυναικών για την επόμενη αγωνιστική χρονιά γράφωντας παράλληλα την πιο χρυσή σελίδα των επιτυχιών του συλλόγου.

Τα κορίτσια του Δρομέα φαίρνουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στον Αρκαδικό αθλητισμό και και πλέον γίνονται η έκτη εκπρόσωπος του νομού στις Εθνικές κατηγορίες μετά τον Αστέρα, τον Αρκαδικό, τον Παναρκαδικό, την Δόξα Μεγαλόπολης και τον Αρη Τρίπολης.

Τα κορίτσια του Δρομέα επικράτησαν με 30-26 της αντίστοιχης ομάδας από το Ρέθυμνου στο ειδικό πρωτάθλημα αγώνων ανόδου στο ΜΕΤΣ και με δύο στα δύο πήραν την τεράστια νίκη και ασφαλώς την ανοδο για την Α2 γυναικών από την επόμενη χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα επικρατησε ντελιριο πανηγυρισμών τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια του Δρομέα με τα κορίτσια να γιορτάζουν αυτή την μεγάλη στιγμή της επίτευξης του στόχου τους.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγω με τοθς Δρομείς να έχουν από την αρχή το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα και στο τέλος με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία να έρχεται αυτή η μεγάλη νίκη.

Κορυφαία για άλλη μία φορά για την ομάδα του Δρομέα η Λία Μπαρουξή με 14 συνολικά πόντους.

Δεκάλεπτα: 7-11, 16-21, 16-24, 26-30.

Αρκάδι Ρεθύμνου: Σταγάκη, Ρήγα, Μούκα 9 (1), Χαμογεωργάκη, Κουλούρη 8, Μιχελιδάκη 4, Καλοκύρη, Ταταράκη, Παναγιωτάκη, Μαρκοπούλου, Φραγγελάκη, Παναρετάκη 5 (1)

Δρομείς Τρίπολης: Στασινού 2, Α. Χαμπηλομάτη, Κούρτη, Καραγιάννη, Αρβανίτη, Γ. Χαμπηλομάτη, Μπαρουξή 14, Αλεξοπούλου, Νασιοπούλου 6 (2), Κουρέτα, Κωτσιοπούλου 3 (1), Τζιανή 6

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

26-30;;;; 30 έβαζε μόνη της η Αταλάντη Τασουλή...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.