Στην 3η θέση ο Παπανικολάου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Πάτρα

Στην 3η θέση ο Παπανικολάου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Πάτρα

Μάρτιος 19, 2019 - 15:17
0 σχόλια

Συνεχίζουν ακάθεκτες τόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, όσο και οι επιτυχίες των αθλητών του, στους αγώνες που συμμετέχουν

Στο τουρνουά Ε3, που έγινε στην Πάτρα ο Παπανικολάου Έκτορας ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κατακτώντας την 3η θέση σε 32άρι Open ταμπλό, κάνοντας δυναμική παρουσία.

Το τουρνουά που έλαβε χώρα στην Αχαϊκή βρήκε τον αθλητή μας να ξεκινά από το no8 του ταμπλό. Ο Παπανικολάου ενώ τον πρώτο γύρο τον πέρασε με bye στην συνέχεια επικράτησε του Καταπόδη (ΑΟΑ Πάτρών) με 2-0 σετ. Στην συνέχεια της οκτάδας αντίπαλός του ήταν ο Τούντας (ΑΟΑ Ρήγας Αργολίδας)  του οποίου επιβλήθηκε με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά τερμάτισε το νικηφόρο σερί του Παπανικολάου, αφού ηττήθηκε από τον Γουβέλης (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0, κατακτώντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης για την επιτυχία του Παπανικολάου, στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.