Στιγμές Αστεριανής προπόνησης (vid)

Στιγμές Αστεριανής προπόνησης (vid)

Ιούλιος 05, 2017 - 20:10
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και το χτίσιμο της νέας ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 με τους προπονητικούς ρυθμούς καθημερινά να αυξάνονται και να ανεβαίνουν.

Με πολύ διάθεση και όρεξη οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη καταπίνουν τα πρώτα χιλιόμετρα και συνεχίζουν την πολύ δουλειά έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε λίγο καιρό και με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος.

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε ο Αστέρας Τρίπολης στο κανάλι του στο you tube μας δίνει μια γεύση από την κιτρινομπλέ προετοιμασία και βέβαια μας βάζει στους ρυθμούς των προπονήσεων της αρκαδικής ομάδας.

Ξεχωριστή στιγμή στο βίντεο είναι οι οδηγίες του Στάικου Βεργέτη στον Λέβι Μαντίντα στις πρώτες στιγμές του νεαποκτηθέντα άσου με τα κιτρινομπλέ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Στιγμές προπόνησης!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.