Στη Βυτίνα το 29ο Συμπόσιο του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος

Στη Βυτίνα το 29ο Συμπόσιο του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος

Μάρτιος 27, 2019 - 20:39
0 σχόλια

Έχουμε την τιμή να σας γνωστοποιήσουμε την πραγματοποίηση του 29ου Συμποσίου του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου & Γόνατος της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ., 29 -31 Μαρτίου 2019, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βυτίνα.

Το Συμπόσιο που πραγματοποιείται ανά διετία αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση στον τομέα της Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου & Γόνατος. Το επιστημονικό πρόγραμμα βασίζεται σε επιλογή θεμάτων με γνώμονα τις εξελίξεις και τις συνεχείς βελτιώσεις στις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών.

Στο  πλαίσιο του Συμποσίου, έχει προγραμματιστεί πρακτική άσκηση για  την άρτια εκπαίδευση των νέων Ορθροπαιδικών Χειρουργών.
Ένας από τους στόχους  του Συμποσίου είναι η ανταλλαγή απόψεων και πείρας  συναδέλφων από την Ελλάδα και την Ευρώπη,  που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις όλων που ειδικεύονται στο συγκεκριμένο χειρουργικό τομέα.

 

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Μπιτούνης
Πρόεδρος Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής
Ισχίου & Γόνατος της Ελληνικής Εταιρείας
Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.