Στη θέση του το Mνημείο της Mητέρας στην πλατεία Άρεως

Στη θέση του το Mνημείο της Mητέρας στην πλατεία Άρεως

Νοέμβριος 21, 2014 - 19:51
0 σχόλια

Στη θέση του βρίσκεται και πάλι το Μνημείο της Μητέρας το οποίο βρισκόταν στην πλατεία Άρεως, πλησίον του εστιατορίου Grand Chalet. Το μνημείο είχε υποστεί βανδαλισμό στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν άγνωστοι το έσπασαν.

Αμέσως τότε επενέβη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος  όπου και κάλεσε την αστυνομία και μετέφερε με τη βοήθεια συνεργείου σε ασφαλή μέρος το μνημείο . Έπειτα  ακολούθησαν οι νομικές διαδικασίες με την μήνυση  κατ’ αγνώστων για κλοπή και φθορά.

Τώρα μετά από δύο μήνες το Μνημείο βρίσκεται και πάλι στη θέση του και θεσπόζει έτοιμο να το δουν οι περαστικοί και να το θαυμάσουν. Ας ελπίσουμε να μην υποστεί ποτέ ξανά τέτοιου είδους βανδαλισμό ούτε αυτό αλλά ούτε και κανένα άλλο, διότι τον τελευταίο καιρό αρκετά είναι τα περιστατικά καταστροφής μνημείων και κτίριων τα οποία χαρακτηρίζουν την Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.