Στη κορυφή του κόσμου η Ισπανία κέρδισε στον τελικό την Αργεντινή

Στη κορυφή του κόσμου η Ισπανία κέρδισε στον τελικό την Αργεντινή

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 17:19
0 σχόλια

Η Ισπανία παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ είναι η νέα κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικρατώντας με άνεση στον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ της Κίνας με 75-95 της Αργεντινής. 

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Αργεντινή, μετέτρεψε σε μονόλογο τον τελικό με την «αλμπισελέστε» και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο βάθρο για 14η φορά τα τελευταία 20 χρόνια.

Η «ρόχα» που παρατάχθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο δίχως τον κορυφαίο Ισπανό NBAer όλων των εποχών, Πάου Γκασόλ εγκλώβισε με την απίστευτη άμυνα της τους Αργεντινούς φθάνοντας με άνεση στην κατάκτηση του τροπαίου και του χρυσού μεταλλίου στον μεγάλο τελικό.

Η Ισπανία για δεύτερη φορά στην ιστορία της έπειτα από την Σιατάμα το 2015 κόντρα στην Ελλάδα φθάνει στην κορυφή του κόσμου δείχνοντας πως είναι η σταθερή δύναμη των δύο δεκαετιών στο χώρο του παγκοσμίου μπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 31-43, 47-66, 75-95.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.