Στη Δυτική Μάνη εξορμά ο ΣΑΟΟ

Στη Δυτική Μάνη εξορμά ο ΣΑΟΟ

Οκτώβριος 10, 2019 - 08:55
2 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) εξορμά την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο εντυπωσιακό καταπράσινο φαράγγι της Νούπαντης (Φονέα), στη Δυτική Μάνη.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το χωριό Σαϊδόνα (600 μ.), στις παρυφές Ταϋγέτου  και θα καταλήξει έπειτα από 4 ½ ώρες στη μικροσκοπική  αλλά  γραφικότατη παραλία του Φονέα. Στη συνέχεια το λεωφορείο  θα μας  μεταφέρει στην πανέμορφη και ιστορική  Καρδαμύλη. Αναχώρηση λεωφορείου  από  την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης στις 7.30 π.μ.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία  του Συλλόγου, Β.Δεκάζου 9-11,  στο τηλέφωνο 2710 234980 και στο email: saoo@otenet.gr

Tags: 

2 Σχόλια

Ενδιαφέρον θα είχε η άποψη των φυσιολατρών για την απόφαση να σταματήσει η ρυπογόνα χρήση του λιγνίτη σε σχέση με τον ταυτόχρονο ευνουχισμό του προλεταριάτου των 2.500 ευρώ και βάλε στο θέατρο επιχειρήσεων της Μεγαλόπολης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.