Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 39χρονου παιδεραστή

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 39χρονου παιδεραστή

Μάιος 24, 2016 - 11:46
2 σχόλια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 12-5-2016 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών .

(Σχετικό το από 16-5-2016 Δελτίο Τύπου)

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΝΤΟΥΤΣΙΑ Σπυρίδωνα του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 7-10-1977 στον Κορυδαλλό

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σίγουρα δεν είναι (και) αλληλέγγυος ή πρωθυπουργικός σύμβουλος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.