Στη Δικαιοσύνη οι εργαζόμενες του απογευματινού «Καραμελόσπιτου»

Στη Δικαιοσύνη οι εργαζόμενες του απογευματινού «Καραμελόσπιτου»

Οκτώβριος 08, 2015 - 11:08
1 σχόλια

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΚΕΔΗΤ

Εξελίξεις υπάρχουν για τον απογευματινό  βρεφονηπιακό σταθμό «Καραμελόσπιτο» που βρίσκεται στην Τρίπολη,ο οποίος εφέτος δεν βρίσκεται στις επιλέξιμες δομές για το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο δήμαρχος κ. Παυλής είχε αναφερθεί στο ζήτημα της λειτουργίας του παιδικού σταθμού «Καραμελόσπιτο», ο οποίος εφέτος δεν εντάσσεται στη χρηματοδότηση και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσει. Όπως είχε αναφέρει: «Το συγκεκριμένο κτίριο έχει μία αδειοδότηση. Απαγορεύεται στον ίδιο χώρο να υπάρχουν λειτουργίες δύο σταθμών και υπάρχει κίνδυνος να ζητηθούν τα χρήματα των προηγούμενων χρόνων και θα κάνουν έλεγχο».

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαν βρεθεί και εργαζόμενες στοναπογευματινό βρεφονηπιακόσταθμό, οι οποίες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την υπόθεση της μη λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού.

Η κυρία Μαρία Γαλιώτου, νηπιαγωγός με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ανέφερε: «Από το 2001 ήταν στον αέρα ο σταθμός, δηλαδή. Αν γινόταν κάτι, θα μπαίναμε φυλακή! Λυπάμαι για μένα και για τις συναδέλφους που χάνουμε άδικα τη δουλειά μας. Βλέπω ότι πέχτηκε ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος του απογευματινού ''Καραμελόσπιτου''». Και εξακολούθησε: «Θέλω απαντήσεις για το αν θα λειτουργήσει άλλος απογευματινός».

Οι εργαζόμενες δεν δείχνουν να έχουν την πρόθεση να αφήσουν την υπόθεση να χαθεί και έτσι και αποφάσισαν να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται και στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΤ, εργαζόμενες κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιχείρησης. Η ΚΕΔΗΤ στησυνέχεα αποφάσισε να ορίσει δικηγόρο για να εκπροσωπήσει την Επιχείρηση στο δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΑΥΛΗΣ - ΤΣΟΥΚΑΣ - ΚΕΔΗΤ : ΕΡΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑ !!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΑΑΛΛΛΑΑΑ ΧΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.