Στη Δικαιοσύνη η Εύη Τατούλη για τους «γνωστούς κουκουλοφόρους» (video)

Στη Δικαιοσύνη η Εύη Τατούλη για τους «γνωστούς κουκουλοφόρους» (video)

Απρίλιος 09, 2015 - 11:58
23 σχόλια

"Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου να γίνουν βορά στους γνωστούς κουκουλοφόρους"

Την Εισαγγελία Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 9 Απριλίου το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κυρία Εύη Τατούλη, προκειμένου, όπως είπε, να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της εναντίον της συκοφαντικής δυσφήμησης που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως η ίδια δηλώνει.

Κατά την έξοδό της από την Εισαγγελία, η κυρία Εύη Τατούλη δήλωσε: «Κατ' αρχάς, καλημέρα και χρόνια πολλά, ευχαριστώ όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα. Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον Εισαγγελέα της Τρίπολης ότι είμαι σε μια διαδικασία νομικών κινήσεων σε σχέση με τη συκοφαντική δυσφήμηση που δέχομαι εγώ και η οικογένειά μου εδώ και αρκετό καιρό, θα έλεγα. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών και είμαι αποφασισμένη να κινηθώ απολύτως σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου να γίνουν βορά στους γνωστούς κουκουλοφόρους, που το τελευταίο διάστημα σπιλώνουν συστηματικά την οικογένειά μου».

Και εξακολούθησε, λέγοντας: «Ασφαλώς όποιος δεν έχει τίποτε απολύτως να φοβηθεί, οφείλει να καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Έχω ήδη μιλήσει με στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου αυτή η υπόθεση πολύ σύντομα να διαλευκανθεί. Θα ήθελα να πω αυτό που βιώνει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, αυτό το bullying, που έχει για όλους μας έναν κοινό παρονομαστή, δεν έχει επιπτώσεις μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά έχει και στη συλλογική συνείδηση της κάθε πόλης, της κάθε μικρής κοινωνίας, καταστροφικές συνέπειες. Οτιδήποτε προσιδιάζει ως δομή και ως λειτουργία με πραγματική εγκληματική οργάνωση, εμένα προσωπικά θα με βρει απέναντί του, αυτός είναι και ο θεσμικός μου ρόλος εξάλλου».

Τέλος, η κυρία Τατούλη ευχήθηκε καλή Ανάσταση σε όλους.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στη Δικαιοσύνη η Εύη Τατούλη για τους «γνωστούς κουκουλοφόρους»


23 Σχόλια

Αν δεν κάνω λάθος άρση απορρήτου μπορεί να γίνει μόνο για την τέλεση κακουργήματος. Η συκοφαντική δυσφήμηση είναι πλημμέλημα.

@anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 09/04/2015 - 12:14 Δεν στά'χουν πει καλά...Άρση απορρήτου μπορεί να γίνει και για εκβιασμό ή bullying, όπως στην περίπτωση Γιακουμάκη μ' αυτούς τους ανώμαλους που έγραφαν τα αίσχη για το παιδί...Όταν κάποιο blog μ΄αυτά που γράφει στοχοποιεί κάποιον, έχεις την εντύπωση ότι δεν μπορεί να παρέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Εσύ όμως, δεν κατάλαβα γιατί σφίγγεσαι; Σε αφορά το θέμα; ***

To bullying είναι για άτομα εως 25 ετών και η κυρία τα έχει περάσει προ πολλού!

Ποιοι είναι αυτοί οι "γνωστοί κουκουλοφόροι" για τους οποίους μιλάει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας; Κάτι για συκοφαντικές επιθέσεις αναφέρει, για την υποχρέωση να υπερασπιστεί την οικογένειά της, για κατοχυρωμένα δικαιώματα κάθε έλληνα πολίτη και για θεσμικούς ρόλους, διανθίζοντας το πράγμα με χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση (καλή Ανάσταση από την κατάσταση στην οποία μας οδήγησαν οι κυβερνώντες είναι μια ευχή που κάνει μεγάλο μέρος των ελλήνων εκτός από τους: Observer, Λακά;ν, αποτρόπαια σχόλια, σύντροφο προβοκάτορα, Α ρε τρόικα πόσο άργησες, Παύλο - σχετικά new entry - και μερικούς ανώνυμους). Η τακτική που εφαρμόζει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας είναι γνωστή. Όσοι δεν είναι με το μέρος της περιγράφονται ως κουκουλοφόροι και απειλούνται με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν δεν έχω χάσει επεισόδια, μέχρι τώρα δεν είδα τέτοια σχόλια, αλλά το σάιτ θα μπορούσε να καταργήσει την ανωνυμία ώστε κάθε σχολιαστής να αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του.

@ Omnia sunt communia (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 11/04/2015 - 00:24 Δεν αναφέρεται στο portal όταν μιλάει για «γνωστούς κουκουλοφόρους», αλλά σε συγκεκριμένα βοθροblogs που, όταν τελειώσει το χαρζιλικάκι αυτών που τα διαχειρίζονται, εκβιάζουν γράφοντας αίσχη και θίγοντας πρόσωπα, προκειμένου να «στάξει» το μάμαλο και να σταματήσουν τον εκβιασμό. Είναι 2-3 αιχρά και «εμετικά» (κατά προσφιλή χαρακτηρισμό ψυχοπαθούς δικομανούς μανταμίτσας που γράφει σ' αυτά) blogs που ένας (ελάχιστος ευτυχώς) αριθμός ανεγκέφαλων διαβάζει και τους δίνει αξία, αντί να τα καταδικάσει στην ανυπαρξία και το σκοτάδι, εκεί όπου είναι η φυσική τους θέση...Πού ζεις εσύ, δεν έχεις πάρει χαμπάρι τί γίνεται; Ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι...Ρώτα να σου πουν ποια εννοεί...Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια...Και πολλά μάλιστα...

@ 00.24 Ευχαριστώ που με εξαίρεσες, εξάλλου εγώ Ευάκι την ανεβάζω, Ευάκι την κατεβάζω. Οι 3 θεσμοί θα το συνεκτιμήσουν.

@00:24 τελικά οι σκοπιμότητες αυτών που γράφουν σ αυτά τα μπλογκ-ναι, έψαξα και τα βρήκα- ελάχιστα ενδιαφέρουν...τον απλό πολίτη δηλαδή.. Κάποιους άλλους τους καίνε και το καταλαβαίνουμε. Επίσης μπορούμε να διακρίνουμε και τις υπερβολές και τις αλήθειες μέσα σε όλα αυτά...μη μας υποτιμάτε τόσο, εσείς που τόσο νοιάζεστε... Γιατί αλήθεια νοιάζεστε; Μην τυχόν και...παραπλάνηθουμε; Όχι βέβαια! Τελικά έχετε δίκιο, αυτό που βλέπει ένας ουδέτερος παρατηρητής είναι τελικά ένας τεράστιος βόθρος σου προσπαθεί απλά να μαντέψει που αρχίζει και που τελειώνει...εξ ου και τα βόθρο μπλογκ.

Δεν σε εξαίρεσα Paul Tomsen Σάβ, 11/04/2015 - 20:36, απλά σε ξέχασα. Θα σας πρότεινα να ιδρύσετε ένα σωματείο με καταστατικό, αναγνώριση στα δικαστήρια και όλα τα συμπράγκαλα που απαιτούνται: επωνυμία (θα μπορούσε να ονομάζεται "Σύλλογος υπέρ των Τοκογλύφων"), έδρα, σφραγίδα, διοικητικό συμβούλιο κ.λπ.. Θα σας προσδώσει κύρος.

@ Omnia sunt communia 10:18. - Η αφέλειά σου είναι μοναδική. Όταν στα σκάγαν, ήταν καλοί. Ήταν οι δανειστές! Τώρα που τα ζητάνε πίσω, είναι τοκογλύφοι! Μ΄ αυτά τα μυαλά δεν βλέπω ανάσταση.

Κυρ, 12/04/2015 - 02:59 Ακριβώς. Ξέρουμε ότι όσοι ασχολούνται σ' αυτά τα μπλόγκ -που άλλωστε ελάχιστα διαβάζει ο κόσμος όπως λένε, άρα γιατί κόπτονται τόσο?- έχουν σίγουρα τη δική τους αντζέντα. Εγώ λέω μακάρι να βρίσκονταν άλλοι 2-3 δικομανείς, ψυχοπαθείς κι ότι άλλο θέλετε μπας και ξεβρωμίζαμε επιτέλους από αυτή τη μαφία....για τις άλλες μαφίες βλέπουμε αργότερα! Αυτή πάντως ζέχνει, διαβάζεις δεν διαβάζεις βοθρομπλογκς! Όλοι έχουν καταλάβει ότι το θέμα των σκουπιδιών δεν μπορεί να μένει άλυτο λόγω τόσο μεγάλης ανικανότητας, δεν είναι δυνατόν με τη λογική να γίνεται αυτό! Υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες κι αυτό το ξέρουν και τα παιδιά του δημοτικού! Από εκεί και πέρα μακάρι κάποιοι να τους ξεσκεπάσουν! ;)

Μωρέ ας καθαρίσει με κάποιον τρόπο αυτή η λαίλαπα, και θα πάρουν κι οι υπόλοιποι αυτό που τους αξίζει, μην έχουν έννοια...Έτσι κυρία μου;Ο Τζιούμης αλήθεια τι κάνει, που να πίνει τον καφέ του αυτή η ψυχή;;

Observer Κυρ, 12/04/2015 - 16:15 όποιος δανείστηκε να τα δώσει πίσω. Εγώ ό,τι δανείστηκα όχι μόνο το επέστρεψα μέχρι την τελευταία δεκάρα, αλλά και με τοκογλυφικούς όρους, όπως συμβαίνει πάντα όταν μπλέκεις με τράπεζες. Τα λεφτά που δανειζόταν το κράτος πήγαν στους εθνικούς εργολάβους, τους πετρελαιάδες, τους εφοπλιστές, τις τράπεζες. Στους φίλους δηλαδή των κομμάτων που κυβερνούσαν. Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσω, Observer, Λακάν, αποτρόπαια σχόλια, Σύντροφος προβοκάτορας, Α ρε τρόικα πόσο άργησες, Παύλος, Paul Tomsen και μερικοί ανώνυμοι. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.

Οι επίσημοι δανειστές της χώρας είναι διχασμένοι μεταξύ της θέλησής τους να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη για να αποφύγουν το προηγούμενο αποχώρησης χώρας μέλους, και των φόβων τους ότι εάν ο Τσίπρας καταφέρει να ανατρέψει τη λιτότητα και να διασφαλίσει ελάφρυνση χρέους, θα ενίσχυε πολιτικές δυνάμεις αντίστοιχης λογικής σε Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία. Οπότε, θέλουν η Ελλάδα να ευημερήσει και να παραμείνει στο ευρώ ενώ την ίδια στιγμή, επιθυμούν η νέα κυβέρνηση να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για άλλα εκλογικά σώματα που φλερτάρουν με την ιδέα της επανάστασης απέναντι στη λιτότητα.

@ 16.15 Δεν είναι αφελής, είναι κουτοπόνηρος ψυχοπονιάρης της αριστεράς και της προσόδου

Μάλλον πρέπει να είσαι και συ στο ...κόλπο για να ζορίζεσαι τόσο πολύ και να σε κόφτει πότε άιρεται το απόρρητο ,,... Φυλάξου λοιπόν γιατί φτάνει η ώρα σου !!

+Πάντως όταν αποκαλυφθούν επίσημα, τα γνωστά βοθροblogs έχει να πέσει πολύ ...κλάμα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν !

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ (ΣΕΡΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΙ) ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ(sic) BLOGKS , MΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΆ ΤΟΥΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.