Στενό: Κινδύνεψε οδηγός στον πλημμυρισμένο δρόμο (pics,vid)

Στενό: Κινδύνεψε οδηγός στον πλημμυρισμένο δρόμο (pics,vid)

Φεβρουάριος 06, 2019 - 14:07
3 σχόλια

Οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν την Αρκαδία, και τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα, έχουν ως αποτέλεσμα σπίτια, χωράφια και δρόμοι να πλημμυρίζουν.

«Κάθε χρόνο πάνω από μία φορά πλημμυρίζει ο δρόμος και υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς που διέρχονται»

Για ακόμα μία φορά πλημμυρισμένος είναι ο δρόμος στους Αγίους Αναργύρους στο Στενό. Ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει την Αρκαδία και την Αργολίδα, και καθημερινά  πάρα πολλοί οδηγοί να διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Η κάμερα του ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο Στενό και συνομιλήσαμε με τους κατοίκους οι οποίοι σημείωσαν ότι άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση η Περιφέρεια πρέπει να κάνει έργα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στενό: Πλημμύρισε ξανά ο δρόμος στους Αγίους Αναργύρους


3 Σχόλια

Είχε νερό από τις προηγούμενες βροχές. Οι φωτογραφίες πάνω στο μηχάνημα και οι εξαγγελίες για έργα σας μάραναν...

Πώς μπορείτε και τους ανεχεστε να σας κοροϊδεύουν !!! Έρχονται εκλογές, σκεφτείτε ποιούς θα ψηφίσετε !!! Αλλά η διαπλοκή καλά κρατεί.....

ανοιξαν χαντακια κ απο τις δυο πλευρές του δρομου αλλα δεν ξηλωσαν τα μπαζα που εχουν κλεισει το υπολοιπο χαντακι σε επιχειρηση η οποια εχει κλεισει το χαντακι για να μπαινοβγαινουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.