Στέλνουν Μπερτόλιο στον Αστέρα οι Αργεντινοί

Στέλνουν Μπερτόλιο στον Αστέρα οι Αργεντινοί

Ιούνιος 30, 2015 - 10:51
0 σχόλια

Ο Φακούντο Μπερτόλιο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο εκλεκτός για να καλύψει την θέση του επιτελικού μέσου και θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρτιν Ρόλε στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του Αστέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή όπως αναφέραμε μέσα από το Arcadia Portal.gr και χθες (29/6) ο 24χρονός άσος είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή στην αρκαδική ομάδα.

Έτσι λοιπόν ο Φακούντο Μπερτόλιο θα προσπαθήσει να δοκιμάσει και πάλι την ποδοσφαιρική του τύχη στην Ευρώπη μετά το πέρασμα του από την Ντιναμό Κιέβου και την Εβιάν αυτή την φορά με την ''κιτρινομπλέ'' φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Τις επόμενες ημέρες μένει να φανεί το ποιά θα είναι η εξέλιξη του  θέματος αυτού  για την αρκαδική ομάδα ενώ αγωνία υπάρχει και στην περίπτωση του Λανζαρότε με τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται καθημερινά.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.