Στέλνουν Μπελόκ στον Αστέρα από την Αργεντινή

Στέλνουν Μπελόκ στον Αστέρα από την Αργεντινή

Ιούνιος 14, 2018 - 10:40
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής με τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή να φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Φράνκο Μπελόκ κάνοντας μάλιστα αναφορά για συμφωνία.

Ο Φράνκο Μπελόκ είναι 24χρονών, αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως box to box και την περασμένη αγωνιστική σεζόν φορούσε την φανέλα της Ολίμπο με την οποία έκανε 16 συμμετοχές ως δανεικός από την Ιντεπεντιέντε.

Πληροφορίες αλλά και δημοσιεύοντα από την Αργεντινή μιλούν για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Έτσι λοιπόν εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξουν εξελίξεις και μένει να δούμε αν ο 24χρονός μέσος θα έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαιώνοντας τους συμπατριώτες του.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.