Στέλνουν Μαρινούτσι στον Αστέρα

Στέλνουν Μαρινούτσι στον Αστέρα

Ιούλιος 11, 2016 - 12:43
3 σχόλια

Ο μεταγραφικός οργασμός του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μετά την άμυνα και το κέντρο σειρά παίρνει ακόμα μία θέση που η ομάδα χρίζει περαιτέρω ενίσχυσης.

Ο λόγος φυσικά για την κορυφή της επίθεσης εκεί που την δεδομένη χρονική στιγμή ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ φορ είναι ο Νίκος Ιωαννίδης και όπως γίνεται αντιληπτό είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη για την προσθήκη ποδοσφαιριστών που μαζί με τον Έλληνα άσο θα πλαισιώσουν την γραμμή κρούσης του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την άλωση της Ελληνικής αγοράς με μεταγραφές εγχώριες που προκάλεσαν αίσθηση (Μπέρτος, Καλτσάς, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Αθανασιάδης), την γαλλική φινέτσα για την άμυνα με τον Σεφί και τον Ζουμά να είναι και αυτός πολύ κοντά στο να υπογράψει έρχεται η σειρά της Λατινικής Αμερικής για την επίθεση για φαντασία και θέαμα.

Μεταγραφική περίοδος χωρίς εμπλοκή σε ονόματα από την Αργεντινή και τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχει και κάτι ανάλογο γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον Λεονάρντο Μαρινούτσι να έρχεται να μπει στο κάδρο των υποψηφίων στόχων των κιτρινομπλέ για την επιθετική τους γραμμή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής  Λα Πλάτα Hoy  η Εστουδιάντες αναμένεται να παραχωρήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού έτσι ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο 23χρονος επιθετικός Λεονάρντο Μαρινούτσι ο οποίος, όπως τονίζεται, είναι πιθανό να μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Λεονάρντο Μαρινούτσι αγωνιζόταν  την περασμένη αγωνιστική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου ως δανεικός με τη φανέλα της Γκιγιέρμο Μπράουν  με την οποία πραγματοποίησε 19 συμμετοχές σκοράροντας μάλιστα και πέντε τέρματα.

Ο Αστέρας Τρίπολης πλέον βάζει πλώρη για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής χτενίζοντας την αγορά με την απόκτηση πιθανόν δύο επιθετικών και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες ποια και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Λεονάρντο Μαρινούτσι.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δεν είναι Σεφί αλλά Σεφίλ...Σόνι Σεφίλ είναι το όνομα...Το είπε άλλωστε κι ο ίδιος στην παρουσίασή του...Εκτός βέβαια κι αν δεν ξέρει το όνομά του, οπότε πάω πάσο...Έγραψε μια μακακία το σάιτ του Αστέρα και την αναπαράγετε όλοι (ή σχεδόν όλοι)...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.