Στέλνει δανεικό στον Πανιώνιο τον Δουβίκα ο Αστέρας

Στέλνει δανεικό στον Πανιώνιο τον Δουβίκα ο Αστέρας

Ιανουάριος 08, 2020 - 22:05
9 σχόλια

Τα τυπικά απομένουν για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Πανιώνιο με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι όπως προκύπτει εδώ και λίγη ώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή κι αυτό που απομένει πλέον είναι να εξασφαλίσει ενημερότητα η ομάδα της Νέας Σμύρνης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος επιθετικός δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και σε ένα ακόμα Κυπέλλου.

Το συμβόλαιό του  Τάσου Δουβίκα με την αρκαδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και μια πιθανή μετακίνηση του στην Νέα Σμύρνη θα του δώσει χρόνο συμμετοχής που και ο ίδιος θέλει και θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

αυτος ο παικταρας που ολη η ποδοσφαιρικη ελλαδα και ευρωπη προσκυνουσε στα ποδια του ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ τι εγιναν ολοι αυτοι ,να σασς πω εγω απλα τον σπρωχναν μπας και τσιμπησει κανενας και των ξεφορτωθουνν και αυτον και τον ατζουλα τα παιδια κηταν το σπρωξιμο του σπρωξοιματος αυτη ειναι η αληθεια

Γελάγατε με τον Ζάχαβι, αλλά αφού κατέβασε ρολά το Αργος μόνον αυτός μπορούσε να τον σπρώξει κάπου.

Το παιδί δεν κάνει για τίποτα απλα όλοι γνωρίζουν πως μπήκε στον ΑΣΤΕΡΑ .αλλά οι σπρωχτοι έτσι είναι όσο τους σπρώχνεις πάνε αν σταματήσει το σπρώξιμο και τα υπόλοιπα μπαταρουν

@14:46 Αν μπορούσες ας σ' έσπρωχναν και σένα, να πήγαινες στη θέση του. Ή μήπως σε σπρώχνουν αλλιώς;

Τι ακριβώς σας έχει κάνει ένα παιδί 20 χρόνων και βρίζετε έτσι ; Και να μην μπορεί δε φταίει αυτός που το έγραφαν Ποσό αποτυχημένοι είστε που βγαζετε χολή σ’ ένα παιδί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.