Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 13, 2019 - 20:06
0 σχόλια

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας προτίθεται να προβεί σε απόσπαση υπαλλήλων που προέρχονται είτε από τη ΜΟΔ Α.Ε, είτε από άλλες Ειδικές Υπηρεσίες ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τη διαδικασία που προσδιορίζεται στην παρ. 1α του άρθρου 18 του ν. 3614/2007 (Α 267), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 59 του ν. 4314/2014 (Α΄265), για την πλήρωση συνολικά δώδεκα (12) θέσεων και ειδικότερα:
`
Α) Έντεκα (11) θέσεις κατηγορίας Π.Ε. όλων των ειδικοτήτων
Β) Μία (1) θέση κατηγορίας ΔΕ όλων των ειδικοτήτων

Η μετακίνηση ή απόσπαση του προσωπικού γίνεται για πέντε (5) έτη, με δυνατότητα παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4314/2014. Ο ίδιος νόμος περιλαμβάνει θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ειδικών Υπηρεσιών ΕΣΠΑ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η μισθοδοσία των υπαλλήλων που θα αποσπαστούν ή θα μετακινηθούν στην Ε.Υ Δ. Ε.Π Πελοποννήσου βαρύνει το φορέα προέλευσής τους.

Η έδρα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η Τρίπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου , Αλεξάνδρου Σούτσου 35, 22132 Τρίπολη, 3ος όροφος στο Γραφείο Πρωτοκόλλου / Γραμματεία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ., τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 Αίτηση υποψηφιότητας (συνημμένο υπόδειγμα)
 Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (συνημμένο τυποποιημένο υπόδειγμα)
 Έκθεση Τεκμηρίωσης του λόγου απόσπασης στην Ε.Υ. Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου (συνημμένο τυποποιημένο υπόδειγμα).

Πρέπει απαραίτητα να φέρουν την επωνυμία και τη διεύθυνση του αιτούντος καθώς και την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου». Η ημερομηνία αποδεικνύεται μόνο από το πρωτόκολλο εισερχομένων της Ε.Υ.Δ.Ε.Π Πελοποννήσου.
Συνοδευτικά δικαιολογητικά (τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, κλπ.) θα ζητηθούν σε επόμενη φάση, από την Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης αυτών πριν την τελική επιλογή θα επιβάλλεται ο αποκλεισμός τους.

Η παρούσα πρόσκληση, τα τυποποιημένα έγγραφα της αίτησης και του βιογραφικού, καθώς και οι οδηγίες συμπλήρωσής του, διατίθενται από τα γραφεία της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου και βρίσκονται αναρτημένα στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου: www.eydpelop.gr .

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις που υποβάλλονται και μέσω:
• ΕΛΤΑ
• Εταιριών Ταχυμεταφορών
• Εξουσιοδοτημένων Αντιπροσώπων

Όσες Αιτήσεις υποβληθούν κατά τους παραπάνω τρόπους, θα παραληφθούν μόνον εάν φτάσουν στα γραφεία της Ε.Υ.Δ. Ε Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής τους. Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ, πιστοποιεί την εγκυρότητα της αποστολής.
Σε κάθε περίπτωση, οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Ε.Υ.Δ. Ε.Π Περιφέρειας Πελοποννήσου το αργότερο μέχρι την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα 14:00.

ιευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
 στον Προϊστάμενο της Μονάδας Γ΄ κ. Γ. Μπούσγα
 στο αρμόδιο στέλεχος της Μονάδας Γ΄ κα Μ. Φιλοπούλου &
 στον Προϊστάμενο Ε.Υ.Δ. Ε Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αντ. Ψαράκη
στους αριθμούς τηλεφώνου: 2713601354, 2713601379, 2713601348 και 2713601300/302 (Γραμματεία) κατά τις ώρες 09:30 - 14:30.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.