Στεφανίδης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στα παιδιά του camp» (vid)

Στεφανίδης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στα παιδιά του camp» (vid)

Ιούνιος 10, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης βρέθηκε στην Τρίπολη στην δεύτερη μέρα του 4ου Sefa Basketball Camp δείχνοντας την χαρά του που επέστρεψε και πάλι στην πόλη για το camp αυτό του Αρκαδικού προς τα νέα παιδιά.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως το camp διαμορφώνει τον αγωνιστικό χαρακτήρα των παιδιών ενώ αναφορικά με το ταξίδι του στην Basket League με τον Αρκαδικό ανέφερε πως είναι η ομναδική φορά στην καριέρα του που ομάδα που αγωνίζονταν δεν πήρε στο τέλος αυτό που πραγματικά της άξιζε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόφορος Στεφανίδης

Για την συμμετοχή του στο 4ο Sefa Basketball Camp: «Ανεξαρτήτως του ότι ήρθα για το camp είμαι πάντα πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι στην Τρίπολη. Πέρασα έναν πολύ έντονο χρόνο εδώ σε συναισθήματα και ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου που με κάλεσαν για να είμαι και εγώ μέρος αυτού του camp. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω να υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο και πολλούς προπονητές γύρο από αυτά για να μπορέσουν να τα γαλουχήσουν και να τους μάθουν όλα τα βασικά του αθλήματος».

Για το τι αποκτά ένα παιδί από το τέτοια camp για το μέλλον: «Είναι ένα camp διαμόρφωσης αγωνιστικού χαρακτήρα. Για το πώς πρέπει να λειτουργείς όταν είσαι σε μία ομάδα και έχει ένα πρόγραμμα και έχει έναν στόχο. Πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που λαμβάνω μέρος σε έναν τέτοιο camp και ταυτόχρονα άτυχος γιατί εγώ όταν ήμουν μικρός δεν είχαμε εμείς τέτοιες πολυτέλειες».

Για το περσινό του ταξίδι με τον Αρκαδικό στην Α1: «Είναι η μοναδική φορά απ’ όλες όσες έχω υπάρξει στην καριέρα μου που η ομάδα δεν πήρε αυτό που τις άξιζε στο τέλος. Μπορώ να πω ότι όπου και αν αγωνίστηκα η θέση αντιπροσώπευε την προσπάθεια της χρονιάς ωστόσο αυτό δεν έγινε και με τον Αρκαδικό. Το γεγονός ότι βρεθήκαμε στην Α2 ήταν πολύ συγκυριακό και είναι πολύ κρίμα για τον σύλλογο και τους ανθρώπους εδώ διότι είναι πολύ καθαροί και τίμιοι όπως και η ομάδα. Επίσης είναι κρίμα και για τον κόσμο γιατί είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα τα οποία έχω παίξει η Τρίπολη με πολύ σωστό κοινό. Εύχομαι γρήγορα ο Αρκαδικός να επιστρέψει στην Α1 για να μπορέσει να το χαρεί και περισσότερο».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Υπάρχει πολύ ταλέντο στα παιδιά του camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.