Σταύρος Τσουκαλάς: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Σταύρος Τσουκαλάς: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Ιούνιος 28, 2016 - 18:37
1 σχόλια

Για την μεταγραφή του στον Αστέρα, για τις συνθήκες που βρήκε στην Τρίπολη, για την απόφαση του να αφήσει τον ΠΑΣ και να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα αλλά και για τον Βλάνταν ίβιτς στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σταύρος Τοσυκαλάς στον metropolis fm 95,6 στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη (28/6).

Ο νεαποκτηθέντας άσος του της αρκαδικής ομάδας τόνισε πως ο Αστέρας είναι ένας σύλλογος που πρωταγωνιστεί δίνοντας την σιγουρία του πως κάτι ανάλογο θα γίνει και στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς στο metropolis 95.5: 

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Έγινε πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο ημέρες τελείωσε. Μου έδειξαν στον Αστέρα πόσο με ήθελαν, με εμπιστεύτηκαν, ήθελα και εγώ και όλα έγιναν όπως έπρεπε». 

Για το κόστος της μεταγραφή του:  «Υπήρχε μία ρήτρα στο συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ, ο Αστέρας το έμαθε, έκανε την κίνηση, τα βρήκαν οι δύο ομάδες και όλα πήγαν καλά». 

Για την οικονομική και αγωνιστική δυνατότητα του Αστέρα: «Η Τρίπολη είναι πολύ δυνατή. Φαίνεται και αγωνιστικά αυτό και εμένα με κέρδισε από την πρώτη στιγμή το πόσο με ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Η επιλογή μου είμαι σίγουρος πως είναι σωστή. Στον Αστέρα υπάρχουν όλα όσα θέλει ένας επαγγελματίας. Από εγκαταστάσεις, περιβάλλον, όλα όσα χρειάζονται. Μιλάμε για μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί. Θα δέσουμε και θα πάμε πολύ καλά».

Για τον ΠΑΣ που κατάφερε να βγει Ευρώπη: «Χαίρομαι για τον ΠΑΣ, έκανα φίλους, έχω να θυμάμαι πολλά. Τέσσερα χρόνια δώσαμε τα πάντα για την Ευρώπη, έτσι τα έφερε η ζωή αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την μετακίνησή μου». 

Για τον Μάκη Χάβο: «Έχω συνεργαστεί με τον κύριο Χάβο στον ΠΑΟΚ, χαίρομαι που τον συναντώ και στην Τρίπολη και πιστεύω πως θα έχουμε επιτυχίες».  

Για τους στόχους του Αστέρα: «Στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρουμε». 

Για την ευκαιρία του Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ: «Ήμουν σίγουρος για τον Βλάνταν. Με το πέρασμα του χρόνου θα παρουσιάσει ακόμα περισσότερα πράγματα».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.