Σταύρος Τσουκαλάς: «Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά»

Σταύρος Τσουκαλάς: «Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά»

Δεκέμβριος 30, 2016 - 09:15
2 σχόλια

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Star Store το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου και μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr εξέφρασε την σιγουριά του πως μπορεί ο Αστέρας να φθάσει στην συνέχεια ψηλά.

Ο κεντρικός μέσος της αρκαδικής ομάδας τόνισε αναφορικά με την εκδήλωση πως είναι υποχρέωση για κάθε ποδοσφαιριστή να μοιράζει στιγμές χαράς στους φιλάθλους της ομάδας στέλνοντας τους το μήνυμα για περισσότερες επιτυχίες στην συνέχεια ενώ ευχύθηκε ενόψει του νέου έτους που έρχεται σε λίγες ημέρες υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς στο ArcadiaPortal.gr

Για την εκδήλωση στο Star Store: ‘’Οι στιγμές αυτές είναι πολύ όμορφες τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη. Ο καιρός είναι στο πνεύμα των εορτών και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε είτε με δώρα είτε με αυτόγραφα. Πρέπει να μοιράσουμε χαρά στον κόσμο και αυτό είναι υποχρέωση μας’’.

Για το τι να περιμένουμε από τον Αστέρα την νέα χρονιά: ‘’Η χρονιά δεν ξεκίνησε έτσι όπως θα έπρεπε. Νομίζω είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και σαν παίχτες αλλά και σαν ποιότητα δουλειάς και είμαι σίγουρος ότι τον δεύτερο γύρο μαζί και με τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας από τον πρώτο γύρο θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο αντάξιο του Αστέρα και θα φθάσουμε ψηλά εκεί που πρέπει να είμαστε’’.

Το μήνυμα του ενόψει πρωτοχρονιάς αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας: ‘’Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να έχει υγεία και ευτυχία και να αντιμετωπίζει όποια προβλήματα και να έρχονται με δύναμη και υπομονή.  Για τους φιλάθλους του Αστέρα ξέρω ότι δεν τους κάναμε χαρούμενους όλο αυτόν τον καιρό αλλά είμαι σίγουρος ότι οι μεγάλες χαρές θα έρθουν στο μέλλον’’.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Σταύρος Τσουκαλάς: «Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά»

Επόμενο άρθρο
Εν - Δυο...

2 Σχόλια

ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΨΥΧΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

τσουκαλα εσεις μπορειτε να φτασετε ψηλα,οπου εσεις εννοειτε το ψηλα,εμεις μπορουμε να αντεξουμε να σας βλεπουμε? πονανε τα ματακια μας ................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.