Στάθης Μιχόπουλος ( τέως γενικός αρχηγός Α.Ο. Μεθώνης): Ο Γιώργος Χελιώτης είναι παίκτης πασπαρτού. Είναι το κλειδί για κάθε προπονητή. Ο Μαυρέας θα πετύχει!

Στάθης Μιχόπουλος ( τέως γενικός αρχηγός Α.Ο. Μεθώνης): Ο Γιώργος Χελιώτης είναι παίκτης πασπαρτού. Είναι το κλειδί για κάθε προπονητή. Ο Μαυρέας θα πετύχει!

Ιούλιος 08, 2011 - 23:22

Το νέο απόκτημα του Παναρκαδικού ο Γιώργος Χελιώτης, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Α.Ο. Μεθώνης.

 

Πέρασε και άφησε τα σημάδια του. Σημάδια που δεν ξεχνιούνται από τους Μεθωναίους, αφού τους κέρδισε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σαν χαρακτήρας. Έχουν πολλά να θυμούνται από το διάστημα που ήταν παίκτης στην Μεθώνη.

Ένας που τον γνώρισε πολύ καλά , ήταν και ο τότε γεν. αρχηγός της ομάδας Στάθης Μιχόπουλος. Τον βρήκαμε τον Μεθωναίο παράγοντα και μας είπε τα εξής:

«Πολυεργαλείο ο Γιώργος. Μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Τόσο αγωνιστικά, όσο και συναδελφικά απέναντι στους συμπαίκτες του, ήταν άψογος. Ποτέ δεν ήταν αρνητικός σε τίποτα. Ο προπονητής του Κώστας Κλάδης, έβρισκε πάντα λύση στο πρόσωπό του, όταν η ομάδα είχε προβλήματα. Ήταν κοντά στους συμπαίκτες του και βοηθούσε πολύ τα νέα παιδιά. Πιστεύω ό τι ο Αντώνης Μαυρέας, βρήκε ένα «εργαλείο» στην ομάδα του Παναρκαδικού. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Γιώργο και για τον Παναρκαδικό».

Ο Μάρκος Μιχόπουλος και ο αδελφός του Κωνσταντίνος, ήταν από τα πιτσιρίκια της ομάδας. Σήμερα και οι δύο παίζουν στην Αυστρία ποδόσφαιρο σε ομάδα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ παράλληλα σπουδάζουν. Θυμούνται τον Γιώργο Χελιώτη, για τον καλό του χαρακτήρα και για την προσφορά του στην ομάδα. Με τον Μάρκο μιλήσαμε μέσω Facebookκαι δήλωσε:

«Kalhspera Giorgo,
O Psilos sthn mesh einai o Xeliotis. Paei pros arkadia? Poly kalos paixths George kai kalo paidi me eixe voithisei poly

 

Δεν μπορούσε να λείπει η ερώτηση για τον Αντώνη Μαυρέα.

Η απάντηση ήταν άμεση και κατηγορηματική:  « Το όνομα Αντώνης Μαυρέας  τε λέει όλα.  Γνωστός όχι μόνο στην Μεσσηνιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μεγάλη η προσφορά του σαν παίκτης και σαν προπονητής. Είμαστε σίγουροι, ότι θα πετύχει»

 

 

Ειδήσεις: