Στάθης Κούλης: Θα φέρουμε τη Γορτυνία στη θέση που της αξίζει

Στάθης Κούλης: Θα φέρουμε τη Γορτυνία στη θέση που της αξίζει

Ιούνιος 02, 2019 - 22:23
12 σχόλια

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη.

"Μεγάλη συγκίνηση εισέπραξα και εισπράττω μόνο αγάπη. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες μου και όλον τον κόσμο.

Τους Ανήκει αυτή η νίκη, αυτοί δούλεψαν για το αποτέλεσμα αυτό. Για να φτάσουμε ως εδώ ενώσαμε δυνάμεις δύο μεγάλες παρατάξεις και ευχαριστώ τα μέλη και τους ανθρώπους της άλλης παράταξης και τον επικεφαλής Απόστολο Αποστολόπουλο."

 

Θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου και θα φανώ αντάξιος της Αποστολής με ένα σκοπό, να φέρουμε τη Γορτυνία στη θέση που της αξίζει!

Θα μείνω ο Στάθης που ξέρετε, δε θα αλλάξει τίποτα!. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να γίνω δήμαρχο σε έναν ιστορικό δήμο με έδρα τη Δημητσάνα!"


12 Σχόλια

Αυτό φοβόμαστε, ότι θα μείνεις ο Στάθης που ξέραμε, ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδίων που μετά τη Δημαρχία σου σε αποδοκίμασαν όλοι οι δημότες.

Τάκη...δύσκολα τα πράγματα... Ποιος θα σε ζει τώρα??? Κι εσένα και τους ...άλλους "συνεργάτες". Δίαιτα τώρα...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΦΙΛΕ! ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ 70%....ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...

Ο Κούλης να κάνει εικόνα στον άγιο Γεώργιο τον στεμνιτσιώτη. Όσο για τον Γιαννόπουλο είμαι περίεργος στέκει με τα καλά του???? Πρίν την κυριακή ακούστηκε ότι έλεγε σε πηγαδάκια ότι θα βγεί..... Γιάννη καλό ταξίδι θα μας μείνεις αξέχαστος για την απραξία σου!!!!!

Μην κοιτάτε τα ποσοστά. Κοιτάχτε τον αριθμό των ψήφων της Α και Β Κυριακής. Στην Β Κυριακή και τους 2 τους ψήφισαν μόνο οι δικοί τους ψηφοφόροι που τους ψήφισαν την Α Κυριακή. Κανείς άλλος. Μάλιστα έχασαν κάποιους και από τους δικούς τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.