Στάθης Κούλης για ΣΥΡΙΖΑ: Η δημοτική μας παράταξη είναι αναξάρτητη

Στάθης Κούλης για ΣΥΡΙΖΑ: Η δημοτική μας παράταξη είναι αναξάρτητη

Μάιος 14, 2019 - 08:47
6 σχόλια

Με αφορμή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται, ότι η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,  της οποίας ηγούμαι,  στηρίζεται από συγκεκριμένο κόμμα, κάνουμε γνωστό, ότι τούτο δεν ευσταθεί και καταγγέλλουμε ωμά την οποιαδήποτε ανάμειξη κόμματος στην παράταξή μας.

Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», είναι ανεξάρτητη, έχει οικουμενικό χαρακτήρα  και εκπροσωπεί το σύνολο των Γορτυνίων συμπολιτών μας.

Οποιοσδήποτε άλλος κομματικός προσδιορισμός, δεν έχει καμία απολύτως θέση στην παράταξή μας.

 

Για τον δημοτικό συνδυασμό

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ –

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,

 

Ευστάθιος Χ. Κούλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας


6 Σχόλια

ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΔ .ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ .ΕΤΣΙ ΚΟΥΛΗ;;

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ... ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΨΆΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΙΦΑΛΑΚΙ... ΑΔΙΚΑ ΠΑΛΕΎΕΤΕ... Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΧΑΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ. ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;

Κούλης: ο Παυλής της Γορτυνίας. Θα σας φάνε οι (αδέσποτοι) λύκοι εκεί πέρα αν βγει.

Χέρι - χέρι με τον Βλάσση ο Σύριζα στο τέλος τον στηρίζει. Τα στελέχη του συνδυασμού που ανήκετε στην δημοκρατική παράταξη έχετε σκεφτεί ότι στην συνέχεια για οποιοδήποτε αίτημα θα πρέπει πρώτα να παίρνετε αριθμό πρωτοκόλου απο τα κεντρικά στην Πειραιώς???? Όσο για τον φίλο που λέει οτι έιναι ο επόμενος δήμαρχος έχω να του πώ ότι αν βγεί μέσα στην τετραετία ούτε λάμπες να περπατήσουμε στα χωριά μας το βράδυ δεν θα έχουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.