Σταθάκης στην Βουλή: Μετά από δική μας πίεση μπήκαν για πώληση οι μονάδες στην Μεγαλόπολη και όχι το Αμύνταιο

Σταθάκης στην Βουλή: Μετά από δική μας πίεση μπήκαν για πώληση οι μονάδες στην Μεγαλόπολη και όχι το Αμύνταιο

Μάρτιος 13, 2018 - 08:03
1 σχόλια

Το Αμύνταιο μετά από σοβαρή πίεση δική μας (της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) έμεινε έξω από το σχέδιο αποεπένδυσης μεν αλλά η συμφωνία με την Κομισιόν λέει:Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε το Αμύνταιο.

Αυτές ακριβώς τις λέξεις , αυτή ακριβώς την παραδοχή έκανε ο Υπουργός κ. Σταθάκης στην Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντωνιάδη.

Παραδέχεται δημόσια και επίσημα ότι η επιλογή να πουληθούν οι μονάδες της Μεγαλόπολης -και όχι του Αμυνταίου-  έγινε μετά από πίεση δική του, μετά από πίεση της Κυβέρνησης! Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Κομισιόν δεν ήθελε το Αμύνταιο. Τώρα πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια!

Θα σας γράψω ακόμια μια φορά τι είπε δηλαδή με κάθε επισημότητα η υπουργάρα μας. Εμείς παλέψαμε να βγεί το Αμύνταιο από την λίστα των μονάδων προς πώληση. Συγχαρητήρια κύριε Υπουργέ, μπράβο σας, βγάλατε το Αμύνταιο και καταδικάσατε την Μεγαλόπολη!

Δικαιωνόμαστε πλήρως όταν τον Νοέμβριο γράφαμε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης, ότι η Μεγαλόπολη θυσιάστηκε και ξεπουλήθηκε για να γίνουν πράξη τα παιχνίδια ιδιωτών και μεγάλων πολιτικών συμφερόντων.
δείτε το σχετικό άρθρο:
3ετή παράταση «ζωής» σε Αμύνταιο και Καρδιά ως αντιστάθμισμα στην ένταξη των μονάδων της Μεγαλόπολης στο market test

Και φυσικά δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε τα μεγάλα ψέμματα και το δούλεμα του κ. Σταθάκη που προσπαθούσε να μας πείσει ότι δίνει αγώνα για να μπουν οι  μονάδες της Μεγαλόπολης στην λίστα προς πώληση.
δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στις 20 Οκτωβρίου 2017:
Επιμένει ο Σταθάκης στην αρχική πρόταση – Δεν θέλει να πουληθούν μονάδες στην Μεγαλόπολη

Υπουργοί, Βουλευτές, Αυτοδιοικητικοί , Συνδικαλιστές, όλοι μαζί κατάφεραν να μπεί προς πώληση ολόκληρο το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης με 1.300 εργαζόμενους και στην Δυτική Μακεδονία μόνο μια μονάδα με 80 εργαζόμενους. Και τώρα έχουν το θράσος και καμαρώνουν και για τα επιτεύγματα τους.

Και φυσικά το ίδιο ακριβώς δούλεμα ρίχνει ο κ. Σταθάκης και στους κατοίκους του Τριποτάμου που μήνες τώρα περιμένουν να τους δώσει λύση στο πρόβλημα της μετεγκατάστασης του χωριού , 4 μήνες τώρα και δεν έχει ασχοληθεί καθόλου!

δείτε τον κ. Σταθάκη με τι ύφος , με πόσα χαμόγελα και με πόσο μεγάλο τουπέ , καμαρώνει για τα παιχνίδια του!!

από το kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

9 3 2018 Αντωνιάδης Σταθάκης Επίκαιρη Ερώτηση για διακοπή λειτουργίας ΑΗΣ Αμυντάιου Φιλώτα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.