Στασιμότητα και αγωνία για τον Παναρκαδικό

Στασιμότητα και αγωνία για τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 24, 2014 - 13:22
11 σχόλια

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες σε ό,τι έχει να κάνει με το διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει στον  Παναρκαδικό, αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη με το χρόνο να κυλά βασανιστικά για την ομάδα και τα περιθώρια να στενεύουν απελπιστικά.

Οι διεργασίες που γίνονται για την ‘’κίνηση σωτηρίας’’ του ιστορικού συλλόγου του Παναρκαδικού συνεχίζονται αλλά ακόμα δεν έχουν φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα με την ομάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Η βιώσιμη και ρεαλιστική λύση που καλείται να βρεθεί για το τριφύλλι για να συνεχίσει να αγωνίζεται  στην Γ εθνική κατηγορία και να μην υποβιβαστεί, κάτι που θα σηματοδοτήσει και την διάλυση του ιστορικού συλλόγου, πρέπει να είναι άμεση καθώς δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω καθυστερήσεις. 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΙΓΜΗ?

ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ΄ΧΑ ΠΡΩΤΑ!

Ασε ρε μεγαλε που ξερεις κιολας τι εγινε με μπακο και παναρκαδικο...δεν πειραζει μην ασχολεισε και γραφεις σχολια για τον παναρκαδικο...θα την βρουμε εμεις την ακρη μην στεναχωριεσαι...αλλα σε κοβει απ'οτι φαινεται...

Ο Παυλής έφτιαξε τον Παναρκαδικό και τώρα θέλει να φτιάξει και τον δήμο. Ρε ουστ απο εδώ.

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΙΣΩΣ ΕΙΠΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΙΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!

O Σμυρνιώτης ποτέ δεν ήταν άνεργος και ποτέ δεν κοροιδεψε τον Παναρκαδικό ότι θα φέρει επενδυτές όπως έκανε ο Μήτσος. Απεναντίας βοήθησε την ομάδα όσο μπορούσε με το Δήμο και ήταν πάντα ειλικρινής μαζί τους. Μακάρι να ήταν όλοι οι δήμαρχοι έτσι.

ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.........ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΜΑΓΚΕΣ Π-Ο-Τ-Ε.......ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ (ΛΑΜΠΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ......ΧΑΧΑΧΑ.......ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ......

Απο την Τριπολη εισαι εσυ αστερας για παντα?Ελα πες απο πιο χωριο εισαι?δεν ειναι κακο........

Πάρτε το χαμπάρι, ρεεεεεεε! Χωρίς φράγκα, Παναρκαδικός...γιοκ! Κι επειδή κανένας δεν προτίθεται να ρίξει φράγκα σε προβληματική και ζημιογόνα (λόγω...λαμογίων και λοιπών «τρωκτικών») επιχείρηση, συμβιβαστείτε με το Α' τοπικό...Από το τίποτα, καλό είναι κι αυτό...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.