Στανισάβλιεβιτς: Καληνύχτα Ελλάδα και αντίο Ρωσία

Στανισάβλιεβιτς: Καληνύχτα Ελλάδα και αντίο Ρωσία

Νοέμβριος 10, 2017 - 11:15
5 σχόλια

Ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς μέσω των σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έγραψε ένα ιδιαίτερα επικριτικό σχόλιο αναφορικά με την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Κροατία στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με τον Σέρβο του Αστέρα Τρίπολης να ποστάρει φωτογραφία στο instagram και το facebook με το τελικό σκορ της αναμέτρησης γράφοντας για επίδειξη της Κροατίας και πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άμυνα καταλήγοντας με το ''Καληνύχτα Ελλάδα και αντίο Ρωσία'' καταθέτοντας τη δική του άποψη.

 «Επίδειξη ! Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει εντελώς με την άμυνα, χωρίς την επίθεση δεν μπορείς να σκοράρεις! Καληνύχτα Ελλάδα και αντίο Ρωσία» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ψέμματα είπε?? Ο άλλος λέει να τον διώξουν από την ομάδα. Και μετά θα πετάει η Εθνική μας, έτσι??

Γιατί να ντρέπεται φίλε μου? Επειδή είπε την αλήθεια? Εκεί έχουμε φτάσει πια, να ζούμε με ψέματα κι οποίος τολμήσει να ποσό κάτι που δε μας συμφέρει, να τον πετροβολουμε. Ο άνθρωπος είναι Σέρβος, κι αν σου λέει κάτι αυτό κατσε και σκεψου με τι συναισθήματα μπορεί να το έγραψε, αυτό που έγραψε...

Καλά τα λέει, όλο άμυνα είναι στην Ελλάδα και στα πρωταθλήματά μας....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.