Σταμάτησε στο μπλόκο της Καβάλας ο Αρκαδικός

Σταμάτησε στο μπλόκο της Καβάλας ο Αρκαδικός

Νοέμβριος 22, 2014 - 19:08
0 σχόλια

Καβάλα-Αρκαδικός 70-60

Ο Αρκαδικός γνώρισε την ήττα από την Καβάλα με σκορ 70-60 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να παθαίνει αμυντικό μπλάκ άουτ στην 3η περίοδο καθώς δέχτηκε 20 πόντους και σε συνδυασμό με την εχθρική διαιτησία  η Καβάλα έφτασε τελικά στην νίκη.

Να σημειωθεί πως ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να βρει τα επιθετικά plays που θέλει απέναντι στην άμυνα της  Καβάλας  και ενδεικτικό είναι πως το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Νίκος Χατζής έβαλε το πρώτο του καλάθι στον αγώνα 2’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αρκαδικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 10-16 στα μισά της 1ης περιόδου με την ομάδα της Καβάλας όμως να βρίσκει τις λύσεις να ισορροπεί το παιχνίδι και τελικά να κλείνει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ 20-19.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτίσουν μια διαφορά και τελικά με ένα 7-0 σερί στο σκορ να προηγούνται με 33-25 4:30 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Αρκαδικός όμως αντέδρασε και κατάφερε στα τελευταία λεπτά να μειώσει σε 33-31 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η 3η περίοδος ήταν και η πλέον καθοριστική για την έκβαση του αγώνα καθώς η Καβάλα εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα αλλά και με τις διαιτητικές αποφάσεις που έβγαλαν  εκτός ρυθμού τους παίχτες του Γιάννη Καστρίτη κατάφεραν να χτίσουν διψήφια διαφορά και να κλείσουν έτσι την 3η περίοδο με 53-43.

Στην 4η και τελευταία περίοδο ο Αρκαδικός προσπάθησε να ανατρέψει τα πράγματα όμως η αστοχία και κακές επιθετικές επιλογές των «κυανόλευκων» σε συνδυασμό με τα μακρινά σουτ της Καβάλας δεν επέτρεψαν στον ΣΕΦΑ να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση του αγώνα και έτσι ήρθε η ήττα με σκορ 70-60.

Καβάλα:Μπογιαν 4, Καράμπουλας 14, Τότσιος 15, Καλαμπάκας 2, Κατσαρές 10, Καραποστόλου συμμετοχή, Αγγελακόπουλος 9, Χαρισμίδης 5, Βελισαριου 3, Καλαϊτζίδης 8

Αρκαδικός:Τζόρτζεβιτς 18, Νοέας συμμετοχή, Κωνσταντίνου συμμετοχή, Καρύδας 20, Κοψαύτης 13, Χατζής 4, Αναστασάκης - Θανόπουλος συμμετοχή, Μάλλιος 3, Καλλινικίδης 2, Εζόμο - Σταματόπουλος συμμετοχή.

Τα δεκάλεπτα

1ο δεκάλεπτο 20-19

2ο δεκάλεπτο 33-31

3ο δεκάλεπτο 53-43

4ο δεκάλεπτο 70-60

Θυμηθείτε το live ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.