Στάικος: Υπάρχει ο κορμός του ρόστερ, αναμένεται και μεταγραφική ενίσχυση

Στάικος: Υπάρχει ο κορμός του ρόστερ, αναμένεται και μεταγραφική ενίσχυση

Ιούλιος 29, 2019 - 19:22
0 σχόλια

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναρκαδικού και για τις άμεσες μεταγραφικές ανάγκες που έχει η ομάδα η οποία κινείται προς την κατεύθυνση να τις ολοκληρώσει όντας αισιόδοξος για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά

Για την έναρξη της προετοιμασίας: Αυτή είναι η πρώτη προπόνηση για την ομάδας. Με βάση τα όσα έχω συλλέξει και μάθει την προηγούμενη χρονιά τέτοια εποχή ήταν δύσκολα τα πράγματα όμως φέτος έχουν γίνει σημαντικά βήματα στον οργανωτικό τομέα. Προσπαθούμε να στελεχώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο παρόλο που από την ομάδα που τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα δυστυχώς χάσαμε κάποιους παίχτες. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και γίνεται προσπάθεια να αντικαταστήσουμε αυτά τα παιδιά. Κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζω τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα παιδιά για τον βασικό κορμό να δουλέψουμε μαζί σε όλη την προετοιμασία γιατί δίνω μεγάλο βάρος στο κομμάτι της δουλειάς της προετοιμασίας μιας και οι προπονήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει.  Έτσι λοιπόν χρειαζόμαστε να έχουμε το μεγαλύτερο μέρος του νέου μας ρόστερ έτοιμο και υπάρχει η όρεξη και η διάθεση από όλους να στελεχωθεί η ομάδα.

Για την παραμονή του βασικού κορμού και την επιστροφή από τον τραυματισμό του Νάνου: Με την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος και την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Παναρκαδικό αποφασίσαμε να παραμείνει ένας μεγάλος αριθμός παιχτών από την περσινή ομάδα. Αυτό το καταφέραμε κατά 60%. Θα ήθελα να γίνει κατά 80% με 85% ωστόσο είναι κάτι που γίνεται. Είναι σημαντικό ότι έχουν παραμείνει παιδιά που θα βοηθήσουν και τους νέους να ενσωματωθούν στο κλίμα της ομάδας. Μπορούμε να πατήσουμε στον κορμό αυτό και είναι και σημαντικό ότι επέστρεψε και ο Χρήστος (Νάνος) που εφόσον όλα πάνε καλά θα μας δώσουν λύσεις. Το χρειαζόμαστε επιπλέον κάποια παιδιά αυτό δε λέει κάτι. Το έζησα και πέρσι όταν ήρθα στην ομάδα και θεωρώ πως μπορούν να αναδειχθούν κάποιοι άλλοι που να εμφανιστούν αλλαγμένοι και με έναν νέο ρόλο. Επίσης θέλω να πω πως είμαι και χαρούμενος που ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα μας είτε ανέβηκαν κατηγορία είτε βρήκαν τον επόμενο τους σταθμό διπλασιάζοντας τις οικονομικές τους αποδοχές γεγονός που σημαίνει πως εκτός από την αξία που έχουν τα παιδιά αυτά και κάτι καλό έγινε στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Για τον καινούριο κανονισμό της ΕΠΟ για τους νέους ποδοσφαιριστές: Υπήρχε και παλιότερα ο κανονισμός αυτός και τον γνωρίζω.  Σε αυτές τις ηλικίες κάτω του 2000 όπου προβλέπεται να υπάρχει ένα παιδί στην βασική ενδεκάδα έχουμε κάποια παιδιά άλλα που θα δοκιμαστούν και θα αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες και νομίζω πως πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και σε άλλες κινήσεις μεταγραφικές που είναι σε εξέλιξη.

Για τις θέσεις που θα κινηθεί για την ενίσχυση του ο Παναρκαδικός: Πάμε για 4 με 5 έμπειρους και με παραστάσεις ποδοσφαιριστές. Οι θέσεις είναι αυτή του τερματοφύλακα, ένας αμυντικός η ένας μέσος, ένας ακραίος επιθετικός και ένας κλασικός επιθετικός. Ο φορ, ο τερματοφύλακας και ο ακραίος είναι θέσεις που προέχουν αυτή την στιγμή και με την εξέλιξη της προετοιμασίας να δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.

Για τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα: Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Ένα πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα θα ήταν ιδανικό όμως για να είμαστε ρεαλιστές αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της και λείπουν βασικά γρανάζια  οπότε θεωρώ πως προς τα τέλη Αυγούστου θα μπορούμε να ορίσουμε έναν συγκεκριμένο στόχο που θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.