Στάικος Βεργέτης: «Ζητάμε συγνώμη»

Στάικος Βεργέτης: «Ζητάμε συγνώμη»

Απρίλιος 20, 2015 - 22:37
6 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και την βαριά ήττα του Αστέρα από την Βέροια δεν έκρυψε τα λόγια του μιλώντας στην συνέντευξη τύπου για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο τονίζοντας πως είναι η χειρότερη μέρα του Αστέρα μαζί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ηρακλή ενώ ζήτησε συγνώμη και από τον κόσμο της αρκαδικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης

«Δεν θα πω πολλά λόγια, είναι μία κακή μέρα για μας και μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί τον στεναχωρήσαμε με την σημερινή μας εμφάνιση.

Ήταν μια κακή μέρα. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία να προηγηθεί γρήγορα με 2-0. Ακολούθησε και η αποβολή και όλα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για εμάς. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς. Αυτή η ήττα σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Είναι μια μέρα που μας στεναχωρεί πολύ».

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τν αλλη κυριακη ΣΤΑΙΚΕ θα ***τν Θράκη? ξέρετε τέτοια εποχή καθε χρόνο εσείς. Κ εκεινες τις κουνελες θα τις κρατήσετε κ του χρόνου?

Γιατί ζητάτε συγγνώμη κύριε ;;; Αφού η *** !! Αυτό να παραδεχτείτε και τέλος .... Τα υπόλοιπα είναι λόγια για τα κορόιδα ...

Από δω και στο εξής ,όταν η Βέροια θέλει να προπονηθεί, θα φωνάζει τον ΑΣΤΕΡΑ !!! Η ξεφτίλα όσο κι΄αν ήταν μούφα , δεν ξεπλένεται .......

Ρε δεν ντρεπεστε λέω εγώ που μας έφτιαξαν ομάδα πεντάδας στην Ελλάδα και σε ομίλους στο Γιουρόπα και εσείς στην πρώτη στραβή επίθεση. Έκαναν γνωστή την πόλη. Α ρε κακομοίρηδες. Υποστηρίξτε τις ομάδες της Αθήνας για σιγουράκι τότε. Δεν φταίτε εσείς. Οι Πρόεδροι φταίνε που δεν την πήγαν αλλού την ομάδα και την έφεραν εδώ. Να κράζετε με το UEFA A που έχετε πάρει όλοι. Άντε άμπαλοι, κριτές της συμφοράς.

..χαλια μαύρα..και πιο χάλια εκείνα τ αγγούρια που έχουμε για τέρμα..αποκλειεται να τους διάλεξε ο Τζέρι.....αρε φουλοπ..αρε Γεωργακοπούλου αρε μπαντη..η καλύτερη τριάδα που είχαμε ποτε..ελληνες..ελληνες..το φουλοπ τον αφήσαμε..το γεωργακοπουλο τον διωξαμε κιόλας κ κάνει παπάδες στη παναχαικη κ τριπολιτσιωτης..ολο γράφουν οι εφημερίδες..τι ομάδα είμαστε τελικά..ολα τα ξέρετε πια εκεί..η θέλετε πιόνια..500 άτομα κ πολλά είναι στο γήπεδο..

Ναι, ο Γεωργακόπουλος κάνει παπάδες με την Παναχαϊκή...Μόνο με την ΑΕΚ δεν προλάβαινε να τα ρουφάει...Έπεσε στην περίπτωση, θα μου πεις...Αν άξιζε, δεν θα τον έσπρωχνε αλλού, όρνιο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.