Στάικος Βεργέτης: «Συγκεντρωμένοι για τον Ολυμπιακό»

Στάικος Βεργέτης: «Συγκεντρωμένοι για τον Ολυμπιακό»

Νοέμβριος 28, 2015 - 21:05
0 σχόλια

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova μίλησε ο Στάικος Βεργέτης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή (29/11, 19:30).

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90’ λεπτά του αγώνα ενώ αναφορικά με το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σχολίασε πως αυτό δεν δίνει αβαντάζ στον Αστέρα και πως είναι ένα πολύ δυσάρεστο το μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ  καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε καμία γραμμή του και έχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Η άδεια εξέδρα δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί αντιθέτως εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε κόσμο στα γήπεδα. Η συγκέντρωση δεν χάνεται ή δεν αυξάνεται με την παρουσία του κόσμου όμως είναι δυσάρεστο γεγονός ένα άδειο γήπεδο».

Για το αν υπάρχει κάποιο αβαντάζ από τις άδειες κερκίδες: «Δεν θεωρώ πως είναι αβαντάζ το γεγονός ότι παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Εμείς θα πάμε εκεί με την μέγιστη δυνατή συγκέντρωση γατί αν την χάσουμε έστω και για λίγο θα το πληρώσουμε». 

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο Αστέρας: Πρώτα θα πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία ώστε να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού. Μετά θα αρχίσουμε να χτίζουμε. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει το ρυθμό του αγώνα. Πρώτα υπολογίζουμε τους επιθετικογενής παίκτες που είναι κοντά στην περιοχή μας όμως γνωρίζουμε πως χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα.

Για το αν μπορεί να επηρεάσει  τον Αστέρα η κούραση από τον  αγώνα με την Σπάρτα: «Πιστεύω θα μας επηρεάσει το παιχνίδι στην Πράγα, όμως είμαστε μία ομάδα που θέλει να βγαίνει στην Ευρώπη οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.