Στάικος Βεργέτης: «Σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες»

Στάικος Βεργέτης: «Σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες»

Αύγουστος 30, 2015 - 22:19
9 σχόλια

Ο Στάικος Βεργέτης  αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό  τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως ο Αστέρας σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα που όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει σε κάποιο τέρμα.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός απάντησε και για τα μεταγραφικά λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Αστέρας θα αναζητά κάτι μέχρι και το τελευταίο λεπτό ενώ επισήμανε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός πως στις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Αρχική τοποθέτηση: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα οργανωμένο και δημιουργικό ποδόσφαιρο ωστόσο δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μέχρι το 0-1 ήμασταν αρκετά καλοί. Μας βγήκαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Το 0-1 έσπασε τον ρυθμό του αγώνα ενώ παρασυρθήκαμε στο κακό ματς του αντιπάλου.

Σπαταλήσαμε το τελευταίο τέταρτο του αγώνα χωρίς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες . Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με διάθεση να πρεσάρουμε, κλέψαμε αρκετές μπάλες, αλλά δεν σκοράραμε.  Γίναμε πιο επιθετικοί αλλά και  ευάλωτοι στην άμυνα. Παλέψαμε το παιχνίδι όμως πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε για να έχουμε το πάνω χέρι στον αγώνα»

Για τον Μπαράλες : «Αφού λείπει ο Μπαράλες  νομίζω ότι δεν αξίζει η αναφορά στο όνομα του. Στην ομάδα μας υπάρχουν πολύ καλές και διαθέσιμες λύσεις. Οι παίχτες μας έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτά τα  παιδιά αλλά σήμερα δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ».

Για το ότι ο Αστέρας δεν κατάφερε να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο γιατί  ο αντίπαλος ήταν συσπειρωμένος στον άξονα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο πριν γίνει  το 0-1».

Για τον αν υπάρξει κάποια μεταγραφή: «Μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών πάντα θα αναζητάμε κάτι. Αν όχι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να καλύψει τις επιθετικές ανάγκες της ομάδας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το πάθος των ποδοσφαιριστών: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.  Το 0-1 κρύβει ένα ψυχολογικό παράγοντα ότι πρέπει να καταβάλλεις ακόμα  μεγαλύτερη προσπάθεια εφόσον χάνεις.  Ασκήσαμε πολύ καλή πίεση στον αντίπαλο  γεγονός το οποίο μας έδωσε συνεχόμενες επιθέσεις όμως σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για το τι έλειψε από το Αστέρα στον αγώνα: «Μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και είχαμε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα λειτούργησε καλά, απλά μας έλειψε μόνο το γκολ. Πάντα θα ισχύει το ρητό του Όσιμ».

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

δε θελω να κανω τον προπονητη,αλλα η γνωμη μου μπορει και να τον βοηθησει .η ομαδα σημερα ηταν εν μερι ατυχη γιατι εχασε ευκαιριες που εγιναν απο λαθη του αντιπαλου και οχι απο δικες μας ενεργειες αλλα απο ποδοσφαιρο μηδεν ,οι αμυντικοι φουρνιζουν συνεχως οι μεσοι ανυπαρκτοι και οι δυο δεξιοι πλαγιοι μπακ εκτος τοπου και χρονου και αποδειχθηκε οπως θα δειτε και στην συνεχεια οτι τα ελληνοπουλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα αργεντινακια κυριε κοουτσ που τα εχεις σαν παραδειγμα ,προβλεπω να περασεις δυσκολο χειμωνα η ομαδα δεν παει εκτος και δε το βλεπεις

ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΑΙΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΣΚΟΥΡΤΟΥΛΗΣ ΟΛΟΙ ΓΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

το επίπεδο σου φαίνεται από το "επίπαιδο" σου..... . Προπονητές του καναπέ είστε μόνο... Επειδή παίζω πολλά χρόνια μπάλα, άλλες μέρες μπαίνουν όλα και άλλες τίποτα. Απλά ο Αστέρας είχε μία τέτοια άτυχη μέρα. Θα μπορούσε το σκορ να είναι 4-0 στο 30' με τόσες φάσεις. Θα είχες δίκιο αν δεν κάναμε φάσεις σε όλο τον αγώνα. Αν δεν κάνω λάθος είχαμε 18 - 4 στις φάσεις. Οι άλλοι σε 4 έβαλαν 2 γκολ και εμείς σε 18 κανένα..

Προπονητές του καναπέ είστε μόνο... Επειδή παίζω πολλά χρόνια μπάλα, άλλες μέρες μπαίνουν όλα και άλλες τίποτα. Απλά ο Αστέρας είχε μία τέτοια άτυχη μέρα. Θα μπορούσε το σκορ να είναι 4-0 στο 30' με τόσες φάσεις. Θα είχες δίκιο αν δεν κάναμε φάσεις σε όλο τον αγώνα. Αν δεν κάνω λάθος είχαμε 18 - 4 στις φάσεις. Οι άλλοι σε 4 έβαλαν 2 γκολ και εμείς σε 18 κανένα..

ΝΑΙ ΦΙΛΕΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑΔΩΡΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 18-4 ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ Γ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙΣΟΥ.

προφανως εσεις που βριζετε σήμερα και κριτικάρατε τον αγώνα από τον καναπέ και παίζετε τους προπονητές ειστε αξιοι μόνο να σας φτύνουν. Η ειρωνια και η βλακεια σας εχουν βλαψει το μυαλο. Πατάτε στο γήπεδο τζάμπα μόνο στα φιλικά και έχετε γνωμη για όλους και για όλα.

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΕΣ... ΟΥΓΚ ΕΙΣΑΙ; IQ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ;;; ΣΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ; ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ;;;

"ΕΠΙΠΑΙΔΟ" .... "ΠΑΙΞΗΣ" ...... Ρε μεγάλε ανορθόγραφε, μπαλαδόρος του καναπέ είσαι μόνο, άνοιξε κανένα βιβλίο πρώτα και άσε την μπάλα... Ούτε το ένα ξέρεις, ούτε το άλλο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.