Στάικος Βεργέτης: Σοβαροί, συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί

Στάικος Βεργέτης: Σοβαροί, συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 19:17
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας του επί Τουρκικού εδάφους για τον αγώνα με την Μπεσίκτας δήλωσε:

"Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, με τρεις προκρίσεις έχουμε την τιμή και την χαρά να συμμετέχουμε στους ομίλους, αρχής γενομένης από έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Εχουμε παίκτες ώριμους, συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τα καθήκοντά τους και πιστεύω ότι θα τα δείξουν στο μέγιστο βαθμό".

Για την απουσία του Κουρμπέλη από την αυριανή αναμέτρηση: "Είναι μια τεράστια απουσία, η οποία θα έχει επάξια αντικατάσταση".

Για τη δήλωση του προπονητή της Μπεσίκτας Σλάβεν Μπίλιτς ότι σέβεται πολύ τον Αστέρα: "Οι μεγάλες προσωπικότητες στον αθλητισμό είναι τέτοιες, γιατί σέβονται τον αντίπαλο. Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, το αποδεικνύει και το ίδιο σεβόμαστε κι εμείς εκείνον και την ομάδα του

Για την παλαιότερη εχθρική ατμόσφαιρα σε παιχνίδια μεταξύ Ελληνικών και Τούρκικων ομάδων, είπε:: "Αισθανόμαστε πολύ όμορφα που είμαστε εδώ στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι δύο χώρες έχουν κάνει πολλά βήματα πολιτισμού και αύριο θα είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά".

Για τις φιλοδοξίες και τους στόχους  του Αστέρα στον όμιλο: "Ο Αστέρας ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί οργανωμένα και να επιτεθεί αποτελεσματικά. Το ρόστερ αποτελείται από Ελληνες ικανούς και άξιους, από Λατινομαρικάνους, μια που μας έχει βγει σε καλό και από παίκτες γαλλόφωνους πολύ καλούς. Αυτό το μίγμα έχει φέρει τις επιτυχίεςκαι αυτή την ευρωπαϊκή πορεία".

  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.