Στάικος Βεργέτης: «Σημαντικός βαθμός»

Στάικος Βεργέτης: «Σημαντικός βαθμός»

Μάιος 24, 2015 - 21:16
0 σχόλια

Ικανοποιημένος για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και για την αντίδραση που έβγαλε ο Αστέρας Τρίπολης στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας  έμεινε ο προπονητής της αρκαδικής ομάδα Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός  επισήμανε πως είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός για τον Αστέρα  τονίζοντας πως κάθε αγώνας είναι και μία μάχη για την ομάδα του για την συνέχεια των play off.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

«Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα τις προηγούμενες μέρες. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, ισορροπήσαμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε τον έλεγχο και περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Ο ένας βαθμός είναι πολύ σημαντικός για μας».

«Η ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα θέμα που έπρεπε να διαχειριστούμε. Μετά το 20’ ήμασταν αξιοπρεπέστατοι. Εμείς σκεφτόμαστε ότι κάθε ματς είναι μία μάχη και ότι βγει. Μάχη σε κάθε αγώνα. Σήμερα δώσαμε μία μάχη και πήραμε έναν βαθμό, θα κάνουμε το ίδιο και την Τετάρτη». 

«Από τον ΠΑΟΚ σήμερα έλειψε το γκολ. Αναπτύχθηκε σωστά, έκανε ένα καλό παιχνίδι και ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Δεν μου έδειξε ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Έχει υγεία αλλά του έλειψε το γκολ». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.