Στάικος Βεργέτης: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε»

Στάικος Βεργέτης: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε»

Μάιος 27, 2015 - 21:19
0 σχόλια

Στην κούραση της ομάδας του από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και στις αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ενώ επισήμανε πως η προσοχή πλέον στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής (31/5).

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Αρχική δήλωση: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε, αλλά η κόπωση δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση και καλή συνοχή ανάμεσα στις γραμμές. Προσπαθήσαμε, αλλά μας κατέβαλε η κόπωση. Διαχειριστήκαμε κάποιες φάσεις και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε. Χάσαμε τον επιθετικό μας προσανατολισμό εξαιτίας τριών αναγκαστικών αλλαγών. Πάλεψαν τα παιδιά στο γήπεδο και καταφέραμε να κρατήσουμε τον βαθμό»

Για την αλλαγή του Πάρα:«Δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο ίδιος ήθελε βέβαια να μείνει και να το παλέψει, αλλά αποφασίσαμε να βγει», 

Για τον αν η ισοπαλία ήταν ζητούμενο για τον Αστέρα: «Το πρώτο ζητούμενο όταν πηγαίνεις στην Τούμπα, αλλά και στο Περιστέρι είναι το μηδέν στην άμυνα. Το καταφέραμε στους δύο αγώνες. Θέλαμε να είμαστε απειλητικοί, αλλά δεν μπορέσαμε. Υπάρχει η κόπωση, συμπληρώνουμε ένα χρόνο από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Προερχόμαστε από ένα εξουθενωτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε μία ημέρα λιγότερη ξεκούραση από τον αγώνα της Κυριακής ( 31/5). Λογικό είναι να βγάλει περισσότερη επιθετικότητα ο αντίπαλο. Είναι τελικοί όλα τα παιχνίδια και τα έξι. Τα αναλύουμε, προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλο κάθε φόρα. Θα δούμε πού έχουμε φτάσει. Όλη μας η προσοχή είναι στην Κυριακή». 

Για την Κ17  που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του πρωταθλήματος: «Είμαστε κοντά τους. Και στις προπονήσεις και στο ψυχολογικό κομμάτι, ψυχικά νοερά μαζί τους, Υπάρχει καλό υλικό σε αυτό το γκρουπ. Να μην έχουν άγχος και να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.