Στάικος Βεργέτης: «Πήραμε έναν χρυσό βαθμό»

Στάικος Βεργέτης: «Πήραμε έναν χρυσό βαθμό»

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 00:23
1 σχόλια

Ο  προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία με την Μπεσίκτας και μίλησε για  την πίστη που είχε και μετέδωσε στους παίχτες του πως μπορεί ο Αστέρας να τα καταφέρει να ισοφαρίσει όπως και έγινε στο τέλος. Διαβάστε δηλώσεις του: Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας:

 "Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα να βγάλουμε εις πέρας. Ξέραμε από την αρχή ότι θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Αυτό συνέβη, έπρεπε να αμυνθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ψάξαμε το γκολ, βρεθήκαμε κοντά, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε στο χειρισμό της μπάλας, δεν είχαμε κατοχή. Προσπαθήσαμε με επιθέσεις να απειλήσουμε. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα έβγαλε μια επιθετικότητα, ισοφάρισε και πήραμε έναν χρυσό βαθμό".

Για το "μαγικό" καλοκαίρι και το φθινόπωρο: "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για μαγευτικό φθινόπωρο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν είμαστε υπέρ-ομάδα. Αυτή η ισοπαλία μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 85' πίστεψα πολύ στην ισοφάριση και προσπάθησα να το περάσω στους παίκτες. Έλεγαν πως άκουσαν τις φωνές μου και ίσως βοήθησα και εγώ για να έρθει η ισοφάριση αυτή".

Για το άλλο ματς και την πορεία στον όμιλο: "Θα δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Με μεγάλη συγκέντρωση. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά".

Για την Μπεσίκτας: "Η Μπεσίκτας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Είχε καλή κατοχή μπάλας με ικανούς παίκτες, προσπάθησε να μας απειλήσει. Έτσι την είχαμε δει, έτσι κινήθηκε και σήμερα στο γήπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι για την υποδοχή. Τόσο στο ξενοδοχείο όσο και το γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε άριστη συμπεριφορά από όλους τους παίκτες. Έτσι πρέπει να είναι. Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Τριάντα πέντε άνθρωποι ξεκίνησαν τόσα χιλιόμετρα. Το να τους ευχαριστήσουμε είναι το λιγότερο. Στην Τρίπολη πολύς κόσμος είδε το παιχνίδι. Με τιμά και με συγκινεί το γεγονός πως στηρίζει την ομάδα. Υπάρχουν μέρες και αγώνες που δεν βγαίνει η προσπάθειά μας, αλλά πάντα υπάρχει και θα υπάρχει στο γήπεδο".

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπραβο!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.