Στάικος Βεργέτης: «Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Στάικος Βεργέτης: «Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Νοέμβριος 26, 2015 - 22:45
0 σχόλια

Στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του υποστήριξαν το πλάνο μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στόχος πλέον είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος για την  αρκαδική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

«Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Είχαμε συνοχή, αμυντική οργάνωση. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε με ταχύτητα αλλά είχαμε και επιθετικές δυνατότητες. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο, με μια πολύ καλή ομάδα που πίεζε. Είχαμε μερικές χαμένες μονομαχίες, αλλά κατά γενική ομολογία τα παιδιά υποστήριξαν το πλάνο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν την ισοφάριση».

«Οι αλλαγές έγιναν διότι υπήρχαν αρκετοί χώροι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Απλά οι αλλαγές φάνηκαν με την έννοια ότι υπήρχαν χώροι, ενώ είχαμε την μπάλα στα πόδια. Αν είχαν ξεκινήσει τα παιδιά, θα έβγαιναν οι ίδιες δυσκολίες.

«Αντιμετωπίζαμε καλύτερη ομάδα. Αν ρισκάραμε μετά το 60'-70' θα ερχόταν το δεύτερο γκολ και θα τελείωνε το ματς. Αυτό δεν το θέλαμε. Βγάλαμε αρκετή επιθετικότητα, μην χάνοντας την συνοχή μας. Είμαστε συνεπής στο πλάνο μας. Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και όπως θα γίνει και στο τελευταίο ματς. Θεωρώ ότι σήμερα το κάναμε στον μέγιστο βαθμό. 

«Ο στόχος μας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, είναι να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη».

«Από την μία φορτώσαμε τις πλευρές, από την άλλη υπήρχαν δύο παίκτες που μας κρατούσαν πίσω και μπορούσαν να μας τελειώσουν το ματς. Σε αυτά τα ματς πρέπει να βγάλεις επιθετικότητα και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα, αλλά πρέπει να έχεις και το νου σου πίσω. Εμείς φορτώσαμε τις πλευρές, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρουσία μέσα στην περιοχή για να τελειώσουμε τις φάσεις. Τα γεμίσματα έγιναν στα τελευταία λεπτά και γι' αυτό ανεβάσαμε τον Σανκαρέ, χωρίς ωστόσο να γίνουν στατικές φάσεις».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.