Στάικος Βεργέτης: Παιχνίδι υπέρβασης με τη Μακάμπι-Ο Κόσμος να μας δώσει φτερά

Στάικος Βεργέτης: Παιχνίδι υπέρβασης με τη Μακάμπι-Ο Κόσμος να μας δώσει φτερά

Αύγουστος 20, 2014 - 20:27
0 σχόλια

Παιχνίδι υπέρβασης χαρακτήρισε τα αυριανό με τη Μακάμπι ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης, ακλώντας τον κόσμο της Τρίπολης να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίχτες. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε για 3η φορά φέτος αντίπαλο για αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου. Είναι ένας  αγώνας φιλοδοξίας με μέγιστη συγκέντρωση, πάθος και πειθαρχία. Όλοι στην ομάδα έχουμε κάνει την καλύτερη προετοιμασία. Πρέπει να αμυνθούμε οργανωμένα και αποτελεσματικοί στις επιθέσεις. Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο σύμμαχο, να δώσουν φτερά στα πόδια των παιχτών και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

 Η Μακάμπι είναι μια ομάδα με καλή αμυντική συνοχή κυρίως από τους παίχτες στο κέντρο, κάτι που ίσως μας κάνει δύσκολο το έργο στην επίθεση. Θα φροντίσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Δε θα υπάρξουν αλλαγές. Θα βασιστούμε σε ένα βασικό κορμό μιας και είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να έχουμε ομοιογένεια και οι πολλές αλλαγές δε θα βοηθούσαν σε αυτό.

Είναι ένα παιχνίδι υπέρβασης για την ομάδα, αφού μπορούμε να σπάσουμε το φράγμα της απλής συμμετοχής και της υπέρβασης της εισόδου στους ομίλους του Europa League.

Με τη Μάινζ η ομάδα έγινε πιο επιθετική ρισκάροντας για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν υποχρέωση μας και όχι άγνοια κινδύνου. Θεωρώ ότι η πρόκριση να θα περάσει και από τα δύο παιχνίδια, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, θα ρισκάρουμε επιφυλακτικά. Προτιμώ ένα σκορ 0-0 παρά 2-1 γιατί το μηδέν στην άμυνα πρέπει να είναι το πρώτο ζητούμενο."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.