Στάικος Βεργέτης: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»

Στάικος Βεργέτης: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»

Νοέμβριος 25, 2015 - 19:52
0 σχόλια

Να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν στο παιχνίδι δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου έτσι ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Αν αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ: Είναι πολύ κρίσιμο αλλά για την φετινή περίοδο. Διότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης.

Χωράει και η ισοπαλία; Ο στόχος μας είναι να αμυνθούμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε όταν την έχουμε. Θέλουμε το μηδέν πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας.

Είμαστε πιο έτοιμοι από άποψη ρυθμού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας. Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση.

Για τις απουσίες της Σπάρτα (Γίρατσεκ, Ματεγιόφσκι): Η Σπάρτα έχει πολύ καλή ομάδα, οι απουσίες της θα αναπληρωθούν. Για το σχηματισμό πιθανότατα θα είναι ο ίδιος των τελευταίων αγωνιστικών. Εχουμε πατήσει σε αυτόν ,έχουμε συνοχή και μάλλον δεν θα αλλάξει.

Είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία νίκη αλλά έχει σταθεί καλά, ίσως της λείπει και η τύχη. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.