Στάικος Βεργέτης: «Να είμαστε δυνατοί στα play off»

Στάικος Βεργέτης: «Να είμαστε δυνατοί στα play off»

Μάιος 03, 2015 - 22:13
0 σχόλια

Ο Στάικος Βεργέτης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα στην συνέχεια και μετά το πέναλτι προσπάθησε περισσότερο δημιουργώντας καλές ευκαιρίες.

Επίσης ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας τόνισε πως ο Αστέρας ξεκινά τον προγραμματισμό του  για έτσι ώστε να είναι να είναι δυνατός στα play off ενώ τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ξάνθη για τον τελικό κυπέλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

«Η αναμέτρηση ήθελε μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως μετά το πέναλτι της Ξάνθης, προσπαθήσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Γκοϊάν γιατί μετά σκεφτόμασταν να μην δεχθούμε γκολ.

Τώρα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε δυνατοί στα play-off. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την είσοδο της στον τελικό Κυπέλλου και καλή επιτυχία. Δεν χρειάζεται άγχος πρέπει να πάει σε αυτό το παιχνίδι με την μέγιστη συγκέντρωση».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.