Στάικος Βεργέτης: «Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Στάικος Βεργέτης: «Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Απρίλιος 26, 2015 - 20:41
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανθρακικό τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν αρκετά επιθετική στο παιχνίδι και παρά το γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά και έφερε κάποιος άγχος κράτησε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην διαφορά των εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεων του Αστέρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Ο Αστέρας ανταγωνίζεται τον ίδιο τον εαυτό του» και πως η ομάδα του προσπαθεί να έχει μέταλλο και να συσπειρώνεται στα δύσκολα βγάζοντας τον καλύτερο της εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

«Κουβαλώντας την στενοχώρια και το άγχος από την προηγούμενη αναμέτρηση μας στην Βέροια, σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και θα μπορούσαμε να είχαμε «κλειδώσει» το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αυξήσουμε την επιθετικότητα μας και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως, το γκολ που δεχθήκαμε, μας άγχωσε. Κρατάμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε»

Η διαφορά της ομάδας είναι στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε Τούμπα, Λεωφόρο και Καραϊσκάκη, κάναμε ένα κακό ματς στην Βέροια. Η ομάδα ανταγωνίζεται τον ίδιο τον εαυτό της, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Το έχω θέσει και στα παιδιά και θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο.

Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προσπαθούμε να έχουμε μέταλλο ομάδας που να συσπειρώνεται στα δύσκολα και να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.