Στάικος Βεργέτης: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι» (video)

Στάικος Βεργέτης: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι» (video)

Οκτώβριος 03, 2014 - 01:01
0 σχόλια

Στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα μετά την ιστορική νίκη επί της Παρτιζάν. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο θλιβερό συμβάν με τον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Σήμερα κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Τα παιδιά είχαν απίστευτη ωριμότητα στο αν διαχειριστούν τον αγώνα. Πρώτα από όλα είχαν αμυντική συνοχή. Δεύτερον κράτησαν την μπάλα όποτε έπρεπε. Κάνε το τέλειο παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου που δούλεψαν μαζί τους όσο έλειπα. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεχθήκαμε μόνο μια ευκαιρία και κάναμε πάρα πολλές τελικές. Όσον αφορά την πρόκριση, είμαστε πρώτοι αυτήν την στιγμή και υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια απέναντι σε πάρα πολύ καλούς αντιπάλους».

Για το γεγονός ότι μόνο ο Αστέρας νίκησε από της Ελληνικές ομάδες: «Σαν Έλληνας δεν μπορώ να νιώσω ευχαριστημένος. Θέλω πάρα πολύ όλες οι Ελληνικές ομάδες να κερδίζουν. Αυτό ήθελα από μικρό παιδί και αυτό θέλω και τώρα. Η Ελλάδα χρειάζεται τους βαθμούς στην Ευρώπη».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρώτα από όλα θέλω να αναφερθώ στην αιτία που έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Η διακοπή δεν είναι η λύση, αλλά η λύση είναι όσοι πάνε στο γήπεδο να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους».

Για το γεγονός ότι υπήρχαν οπαδοί τους ΠΑΟΚ στο γήπεδο: «Υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τα δικά του πιστεύω. Εγώ από μικρό παιδί έχω πανηγυρίσει με όλες τις Ελληνικές ομάδες. Αλλά ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει».

Για την συνέχεια: «Στην Ευρώπη οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε είναι υψηλού επιπέδου και ο Αστέρας δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για το πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση μετά από τέτοιες εμφανίσεις: «Δεν με τρομάζει η εικόνα μας και δεν φοβίζει ότι οι παίκτες μας θα αναπαυθούν. Θα έρθουν καλές και κακές μέρες. Αυτό που ζητάω είναι να έχουμε ισορροπία στα συναισθήματα. Να μην πετάμε στα σύννεφα και να μην πέφτουμε στα πατώματα. Μπορεί κάποια Κυριακή να είναι άδικο το αποτέλεσμα αλλά στην συνέχεια η ζωή δικαιώνει αυτούς που παλεύουν».

  

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Συνέντευξη τύπου Στάικος Βεργέτης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.