Στάικος Βεργέτης: «Αίμα ζεστό στις φλέβες μας» (video)

Στάικος Βεργέτης: «Αίμα ζεστό στις φλέβες μας» (video)

Απρίλιος 28, 2015 - 14:20
0 σχόλια

Ο αγώνας του Αστέρα κόντρα στον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική αποτελούσε ένα  πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για τους δικούς της λόγους η κάθε μία στο πρωτάθλημα της Super League.

Η αρκαδική ομάδα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και τα κατάφερε αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα για την συμμετοχή της στα play off αλλά και το πρώτο της βαθμό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά το επόμενο διάστημα.

Ελάχιστα πριν βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα του αγώνα ο Στάικος Βεργέτης θέλησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του μιλώντας για τελευταία φορά με μία συγκλονιστική ομιλία.

«Αίμα ζεστό στις φλέβες μπαίνουμε δυνατά και διεκδικούμε το θέλουμε πιο πολύ» φώναξε σε ελληνικά, ισπανικά και αγγλικά ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης στα αποδυτήρια με τους παίχτες να είναι όλοι μαζί μία αγκαλιά.

Η κάμερα του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας εκείνη την στιγμή και κατέγραψε την ομιλία του Στάικου Βεργέτη προς τους παίχτες του δημοσιεύοντας το εν λόγω βίντεο στο επίσημο προφίλ του Αστέρα στο instagram ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.