Στάικος: Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία

Στάικος: Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία

Φεβρουάριος 17, 2019 - 18:29
0 σχόλια

Αισιόδοξος πως ο Παναρκαδικός θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Θανάσης Στάικος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Πελλάνα και την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά

Ξέραμε ότι η ΑΕ Πελλάνας έρχονταν από κάποια αρνητικά αποτελέσματα οπότε στο μυαλό της θα είχε να τα δώσει όλα και να πάρει αυτό το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μια στιγμή αδράνειας στην αρχή του αγώνα μας έφερε πίσω στο σκορ και αυτό δημιούργησε κάποιες άλλες συνθήκες.

 Όλο το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από καμία πλευρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έδωσε χώρο θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμα του και κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε από τις πλευρές μας κυρίως επικίνδυνες φάσεις για να φθάσουμε στο γκολ χωρίς όμως να έχουμε τις πολλές ευκαιρίες έχοντας όμως δύο πολύ καλές με τους Γεωργόπουλο και Καρβάλιο. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία όμως τέτοιοι αγώνες και ειδικά σε αυτή την κατηγορία κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες αυτές που θα κρίνουν και τον στόχο της χρονιάς όμως είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στην ΑΕ Πελλάνας τόσο στην διοίκηση της για οργάνωση της όσο και στο τεχνικό επιτελείο για να την εικόνα που παρουσιάζει σε όλα της τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια να δώσω και στους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα που είχαν. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.