Στα υπ' όψιν ο Νίκο Μαρτίνες από τον Αστέρα

Στα υπ' όψιν ο Νίκο Μαρτίνες από τον Αστέρα

Μάιος 17, 2018 - 12:10
0 σχόλια

Το όνομα του Νίκο Μαρτίνες δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι θα απασχολήσει τον Αστέρα Τρίπολης αφού και στο παρελθόν έχει υπάρξει ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στην κιτρινομπλέ.

Η αρνητική τροπή στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρτιν Τόνσο δεν αποκλείεται να βάλει και πάλι τον Νίκο Μαρτίνες στην κούρσα των υποψήφιων επιτελικών μέσων που θα προσπαθήσει να φέρει στην Τρίπολη ο Αστέρας.

Ο 31χρονός Αργεντινός άσος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της χώρας μας από την θητεία του σε Παναιτωλικό και στην συνέχεια στον Ολυμπιακό χωρίς όμως εκεί να καταφέρει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια ήταν σε Ανόρθωση, Γουέσλει Σίδνεϋ και την περσινή σεζόν και πάλι στην Κύπρο για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής ομάδες από την Super League όπως ο Πανιώνιος και ο Άρης έχουν βολιδοσκοπήσει τον Νίκο Μαρτίνες ενώ ένα από τα ερωτήματα γύρο από τον Αργεντινό είναι τι γίνεται με το συμβόλαιο που δεσμεύεται ακόμα με τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Νίκου Μαρτίνες υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει πιο έντονα και τον Αστέρα Τρίπολης στην πορεία με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό πάντως να βρίσκεται στα υπόψιν της αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.