Στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Μυλωνάς

Στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Μυλωνάς

Ιούλιος 11, 2019 - 10:42
3 σχόλια

Ο Χρήστος Μυλωνάς εκτός από τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης αναλαμβάνει προπονητής των τμημάτων υποδομών Κ-10 και Κ-15 για την νέα αγωνιστική χρονιά

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Μυλωνά ως προπονητή των τμημάτων υποδομών Κ-10 και Κ-15 του σωματείου και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.Ο Χρήστος,ο οποίος ήταν βασικός πυλώνας στην άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία Αρκαδίας θα εξακολουθήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής και τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι εγγραφές παικτών των Ακαδημιών θα γίνονται κάθε απόγευμα στο γήπεδο των Φιλικών από τις 19.00 μ.μ. έως τις 21.00 μ.μ. από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών κύριους Βαλάντη Γκαργκάσουλα ( τηλ: 6937535891) και Σαράντο Μπούζο ( τηλ: 6981750000).

Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ατομο που διψα για διακρισεις,με ποδοσφαιρικη παιδεια ,υπομονη και ορεξη για δουλεια.Μπραβο στην ομαδα του Παοκ Τριπολης που προβλεπω πως θα διπλασιασει τον αριθμο ποδοσφαιριστων των ακαδημιων.Ως τωρα εχει 50 πιτσιρικαδες,ευχομαι να φτασει στους 100.

Αν η ομαδα του Παοκ Τριπολης παρει αλλους τεσσερις παικτες της ιδιας κλασης με το υπαρχων υλικο που εχει θα εχει παρα πολυ καλη πορεiα

@19:02 Και αν εσύ σταματήσεις δια παντός να γράφεις σχόλια, τα μάτια μας θα έχουν πάρα πολύ καλή πορεία επίσης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.