Στα σύννεφα μάς ταξιδεύει ο ταλαντούχος Βασίλης Γεωργακόπουλος (vid)

Στα σύννεφα μάς ταξιδεύει ο ταλαντούχος Βασίλης Γεωργακόπουλος (vid)

Δεκέμβριος 05, 2019 - 13:58
0 σχόλια

Ο ταλαντούχος Βασίλης Γεωργακόπουλος με αργά και σταθερά βήματα ξεχωρίζει στον καλλιτεχνικό χώρο και καταφέρνει μέσα από τη μουσική του να μας ταξιδεύει ως τα σύννεφα.

Η Τρίπολη γνωρίζει από παλιά το ταλέντο του νέου αυτού μουσικού αλλά η μεγάλη αναγνώριση ήρθε από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα, έχεις Ταλέντο» όπου βρέθηκε και έλαβε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές με τον Σάκη Τανιμανίδη να του προτείνει συνεργασία.

Όπως είχε δηλώσει στο talent show, θέλει να γράφει μουσική που να μεταδίδει συναίσθημα στον κόσμο.

Όνειρό μου είναι να παίζω μουσική σε χώρες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούνε μουσική, όπως σε χώρες που γίνεται πόλεμος, και αυτό να γίνεται χωρίς πληρωμή

Με φόντο το αγαπημένο του Λιμένι, ο ταλαντούχος Βασίλης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τη νέα του σύνθεση «In the Clouds».

Όπως ανέφερε σε μια φιλική συζήτηση που είχε με το ArcadiaPortal.gr η αρχή του κομματιού δημιουργήθηκε το χειμώνα που μας πέρασε. Αφορμή αυτής της δημιουργίας ήταν ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο έγραψε τη μουσική.

Το ντοκιμαντέρ είχε ως θέμα τους πρόσφυγες, οπότε αυτό αποτέλεσε την αρχική έμπνευση του «In the Clouds».

 Στη συνέχεια η μουσική ολοκληρώθηκε στη Μάνη καθώς έμεινε στη περιοχή και συγκεκριμένα στο Λιμένι για 5 μήνες λόγο της καλοκαιρινής σεζόν που είχε κλείσει να παίζω ως πιανίστας στο εστιατόριο Τελωνείο.

«Η μαγεία της Μάνης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και ειδικά ο πύργος του Μαυρομιχάλη στον οποίο πήγαινα αρκετά συχνά για να χαζέψω τη θέα και να παίξω μουσική.

Το γύρισμα του βίντεο ήταν πολύ απλή υπόθεση. Μια κάμερα, μια ώρα και αρκετές γρήγορες λείψεις από τον ξάδερφο μου Φώτη Γεωργακόπουλο ήταν αρκετά για να βγει το αποτέλεσμα του βίντεο. Στη συνέχεια το edit επιμελήθηκα ο ίδιος και σκοπός μου ήταν αυτό το κομμάτι να είναι μια μουσική ιστορία. Ουσιαστικά παρουσιάζω στον κόσμο το τρόπο με τον οποίο δρω, εμπνέομαι και επηρεάζομαι από το περιβάλλον που ζω. Όπως όλοι μας...»

Video: 

Vasilis Georgakopoulos - In the Clouds


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.