Στα πράσα έπιασε η Αστυνομία διαρρήκτες στην Τρίπολη

Στα πράσα έπιασε η Αστυνομία διαρρήκτες στην Τρίπολη

Μάιος 21, 2017 - 12:25
3 σχόλια

Μία του κλέφτη δυο του κλεφτη, λέει ο σοφός λαός... Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις διαρρήκτες μέσα σε διαμέρισμα στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  του ArcadiaPortal.gr, το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου, η Αστυνομία συνέλαβε τρεις Γεωργιανούς μέσα σε σπίτι στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Τρίπολη επί τω έργω, την ώρα που ρήμαζαν το διαμέρισμα.

Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρά πολλά περιστατικά διαρρήξεων, ιδίως τα Σαββατοκύριακα, έχουν σημειωθεί στην ίδια περιοχή.

Πιθανότατα οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν και τα εργαλεία τους αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων στην πόλη. Ακόμη, σημειωτέον ότι οι τρεις Γεωργιανοί είναι κάτοικοι Αθηνών. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις δράστες ευθύνονται για το τριπλό χτύπημα σε πολυκατοικία της οδού Ρήγα Φεραίου πριν από λίγες εβδομάδες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

στην ιδια γειτονια γινεται συνεχως το ιδιο περσυ παλι Γεωργιανους απο Αθηνα επιασαν αλλα ? τους αφηνουν μετα και αυτοι επιστρεφουν να τελειωσουν οτι αφησαν στη μεση

Μπράβο

Συμφωνώντας με τον παραπάνω σχολιαστή (15.41), θα επιθυμούσα η δημοσιογραφική ομάδα του ΑRKADIA PORTAL, να ερευνήσει και να δημοσιεύσει την έκβαση της παραπάνω Δικαστικής υπόθεσης. Μετά από αυτό, σίγουρα οι αναγνώστες (Τριπολιτσιώτες και άλλοι) θα αποκτήσουν σαφή γνώμη για πολλά καίρια θέματα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.