Στα λευκά και πάλι η Τρίπολη (pics)

Στα λευκά και πάλι η Τρίπολη (pics)

Ιανουάριος 09, 2017 - 22:44
5 σχόλια

Βραδινό φωτορεπορτάζ από σημεία της Τρίπολης

«Άσπρισε» και πάλι η Τρίπολη μετά και την έντονη χιονόπτωση που από το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου δεν έχει σταματήσει.

Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι το νέο κύμα κακοκαιρίας ήλθε και στην αρκαδική πρωτεύουσα, χαρίζοντας στους πολίτες ένα όμορφο λευκό θέαμα για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες μέσα από τον φακό του ArcadiaPortal.gr!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

@anonymous Τρί, 10/01/2017 - 00:18 Έχεις φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να αποφασίσεις αν ο αναβάτης είναι με ή χωρίς χέρια στο ποδήλατο. «Με χωρίς χέρια» είναι λίγο δύσκολο πάντως...

Αυτά τα σχόλια ρε παιδιά που κάνετε κατά καιρούς είναι epic. Γράφει το άρθρο για τη χιονόπτωση στην Τρίπολη παραθέτοντας μερικές φωτογραφίες και οι αρκουδιαρέοι στα σχόλια τσακόνονται για τον αναβάτη του ποδηλάτου σε μια τυχαία φωτογραφία. Πόσο για το πουλί είστε ρε πόσο..

@Χρήστης Συγγνώμη κ. προφέσορα, την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άδειά σου για το τί θα γράψουμε. Τον τσακωμό για τον αναβάτη του ποδηλάτου, μάλλον πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τον ανακάλυψε, γιατί στο ένα σχόλιο ο γράφων αστειεύεται για το ότι ο ποδηλάτης οδηγεί χωρίς χέρια και στο άλλο γίνεται διόρθωση σε συντακτικό λάθος του προηγούμενου σχολιαστή και πάλι με αστεία διάθεση. Όσο για το πουλί, φαίνεται εσύ να το ξέρεις καλά...Και κάτι μεταξύ μας τώρα, γιατί δεν θέλω να μας ακούσει κανένας άλλος και εκτεθείς: το «τσακόνονται» που έχεις δολοφονήσει, γράφεται με «ω», αστροπελέκι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.